Masina de spalat rufe Indesit BWE 71253X WSSS EU pret si specificatii tehnice

       Indesit BWE 71253X WSSS EU este o masina de spalat rufe excelenta pentru orice familie, un model destul de incapator, accesibil ca pret de la care capatezi o multime de functii si programe care se vor dovedi foarte utile in timp. Constructia masinii de spalat este una destul de solida, aceasta se remarca printr-un aspect modern, usor de utilizat cu un interior spatios la care accesul se face cu ajutorul unui hublou generos in diametru. Astfel vei putea introduce la interior chiar si rufe mai voluminoase, geci, paltoane, covoare, lenjerie de pat, perdele, etc. 

     Panoul de comanda include pe langa selectorul obisnuit de programe, butoane de optimizare a programelor de lucru (functii speciale), un display LCD de mari dimensiuni pentru vizualizarea parametrilor setati pentru mediul de interior si zona de dozare detergent cu dossage assist. Masina in dimensiuni nu ocupa un spatiu foarte mare, aceasta fiind caracterizata de urmatoarele dimensiuni 85 x 59.5 x 54 cm. Dealtfel capacitatea maxima de stocare rufe ajunge pana la 7 Kg pentru care poate folosi viteza de rotatie de 1200 rpm. 

     Este o masina de spalat care surprinde placut sin in ceea ce priveste consumul energetic, aceasta fiind incadrata in clasa superioara A+++, lucru care se va vedea in timp la factura lunara de curent. Un model deosebit din toate punctele de vedere pana la acest punct. 

    Din grila de programe poti selecta pana la 16 moduri de spalare in functie de tipul de tesatura al hainelor astfel: program bumbac, lana, sintetice, usor de calcat, delicate, intensiv, econmic,clatire intensa etc. Cu modul de spalare rapid puteti spala hainele in doar 30 minute, foarte utila aceasta functie in special atunci cand esti in graba. In cazul articolelor sensibile (matasuri sau lana) sunt disponibile programe la care poti apela pentru a spala in siguranta astfel de tesaturi delicate. Programul centrifugare intensiva foloseste intreaga putere a masinii pentru a diversifica la maxm miscarile interioare, in cazul acesta pentru eliminarea petelor extrem de dificile. Grila de programare mai include si alte programe: mixt – unde poti include un mix de tesaturi fara restrictii, sport – recomandat in cazul hainelor sportive, si perdele – util in cazul tesaturilor din bumbac de dimensiuni mai mari. 

      Deasemenea cu modul de functionare programare intarziata poti selecta timpii de pornire/oprire ca masina sa functioneze si sa se opreasca chiar si atunci cand esti plecat de acasa in deplina siguranta. Masina de spalat va porni singura la ora stabilita de tine si isi va respecta programul si setarile facute de tine astfel incat rufele sa fie gata spalate atunci cand ajungi acasa. 

      Sistemul inteligent de detectie al cantitatii de rufe pe baza senzorilor de la interior, vor optimiza modul de functionare a aparatului, astfel incat resursele utilizate sa fie intotdeauna la minim. 

Recomandare

           Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

 

Masina de spalat rufe Indesit BWE 71253X WSSS EU, 7 kg, 1200 rpm, Clasa A+++, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *