Masina de spalat rufe Indesit BWA 71252 W pret si specificatii tehnice

       Indesit BWA 71252 W este cel mai nou produs in materie de masini de spalat introdus pe piata de catre cei de la Indesit, o masina de spalat optimizata pentru un consum redus de resurse, la care se adauga o varietate mare de programe pe care sa le pui in aplicare in cazul rufelor tale. Multe imbunatatiri pe partea de aspect nu prea sunt, ramane acelasi design de care ne-am obisnuit de la modelele precedente la care se adauga 2-3 programe in plus, o capacitate mai mare de sticare rufe de pana la 7 Kg pentru care este disponibila o viteza de rotatie de 1200 rpm.

      Panoul de comanda este unul usor de utilizat, fiecare comanda fiind previzualizata pe ecranul de tip LED central. Aici este disponibil un panou rotativ pentru selectia programelor cu 14 stari corespunzatoare fiecarei optiuni programabile, selectie nivel centrifugare si temperatura de lucru si temporizator. 

      Masina de spalat rufe Indesit BWA 71252 W este un model destul de compact, ocupa un spatiu redus in casa ta, caracterizata de urmatoarele valori 85 x 59.5 x 54 cm. Un model pe care il vei putea integra simplu si rapid la casa sau intr-un apartament, are posibilitate de incarcare frontala, spatiu fiind unul destul de mare astfel incat sa incapa si lucruri mai voluminoase. Tot aici in partea frontala se gaseste si sertarul de incarcare detergent granule si lichid.

       Poti spune ca este un model de exceptie si atunci cand vine vorba de consum, aceasta fiind incadrata in clasa de eficienta energetica A++ pentru care va inregistra un consum de numai 0.92 kW/h. In ceea ce priveste consumul de apa, cantitatea medie de apa necesara in decurs de un an ajunge la valoarea de 10600 litri. 

       Programele de spalat permit alegerea modului de spalat care sa se potriveasca perfect cu tipul de tesatura, totul la o temperatura ideala astfel: programe adaptate pentru tipul de tesatura (bumbac, lana, jeans, sintetice), program usor de calcat – recomandat in cazul hainelor pe care le doresti sa le calci cu fierul de calcat dupa spalare, program matase/perdele, program delicate – recomandat in cazul tesaturilor fine, program sport si consum redus de energie care opereaza la o temperatura de 30 de grade. Ciclurile Sport Intensiv, Sport delicat si Special Shoes (special pentru incaltaminte sport) sunt concepute special pentru a avea grija de echipamentul si de pantofii de sport.

     In cazul in care te grabesti, optiunea programare intarziata iti va permite sa optimizezi modul de spalat astfel incat rufele tale sa fie spalat in intervalul de timp stabilit de tine. Aceasta beneficiaza de mai multe sisteme de siguranta printre care: sistem de reglare a consumului – in functie de cantitatea de rufe masina isi adapteaza nevoie de apa si consum energetic, protectie impotriva inundatilor – masina de spalat se opreste automat in cazul in care detecteaza scurgeri de apa necontrolate. 

        Important este si zgomotul produs in timpul functionarii acesteia, un model destul de silentios care promite un nivel al zgomotului la spalare de aproximativ 59 dB. 

Recomandare:

        Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

        Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

         Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

Masina de spalat rufe Indesit BWA 71252 W, 7 kg, 1200 RPM, Clasa A++, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *