Masina de spalat rufe Hotpoint RSG 925 JS EU pret si specificatii tehnice

       In cazul in care ai nevoie de o masina de spalat incapatoare, care sa fata fata cu succes unei cantitati mari de rufe, iti recomand Hotpoint RSG 925 JS EU, un model de capacitate 9 Kg, care beneficiaza de o viteza la centrifugare de 1200 rpm. 

     Aceasta este un model destul de economic si este incadrata in clasa de consum energetica A+++, consumul energetic fiind relativ mic raportat la capacitate. Consumul mediu anual de apa ajunge la 11600 de litri. Panoul de comanda are in componenta si un display LCD care va permite urmarirea programelor in desfasurare, timpul ramas pana la incheierea unui ciclu de spalat dar si optiunile active pentru modul de lucru ales. Accesul la interior se face rapid din partea frontala gratie hubloului cu deschidere larga de pana la 165 de grade.

     Programele de spalat destul de numeroase acopera intreaga gama de necesitati printre care: bumbac, lana, usor de calcat, lenjerie de pat si prosoape, super wash – program de spalat intensiv la o temperatura ridicata, antialergic – elimina microorganismele si bacteriile din haine etc. Pentru a spala rufele celui mic iti recomand sa apelezi la modul de spalare Baby Care –  care pe langa sapalarea normala executa cicluri de clatire suplimentare pentru a elimina eficient particulele fine de detergent pentru a proteja astfel pieleafina a acestuia. Pentru fiecare program de lucru se poate stabili un nivel termic specifica astfel: Antistain Power 20°C, Antistain Turbo 45°C sau poti apela la treapta superioara la 60 °C, recomandat in cazul petelor greu de scos sau in cazul in care doresti sa apelezi la functia Antialergic. 

      Poti programa masina de spalat sa functionezi chiar si in timp ce esti plecat de casa in timpii de lucru stabiliti de tine – functie denumita programare intarziata. Cu programul pilote vei putea spala fara probleme rufe de mari dimensiuni avand aplicate un set de miscari optimizate pentru astfel de dimensiuni.

      Masina de spalat rufe Hotpoint RSG 925 JS EU sta bine si la capitolul sisteme de siguranta: sistem siguranta impotriva copiilor – blocheaza automat functiile butoanelor de pe panoul de comanda si accesul la interior si sistem overflow –  opreste automat functionarea acesteia in momentul in care detecteaza scurgeri neprevazute de apa evitand astfel riscul de inundatie.

      Hotpoint este echipata cu un motor invertor dinamic care are posibilitatea reglari turatiei in limite largi (maxim 1200 rot/min) elimina socul mecanic si de curent la pornire, concomitent cu asigurarea unui cuplu de pornire suficient de mare; posibilitatea frânării rapide a motorului asigurand astfel importante economii de energie electrică; protecţie suplimentară a motorului (termică, la sub şi  supratensiune, punere la pământ, scurtcircuit, calare rotor etc). Aceasta tehnologie face posibil ca motorul masini sa genereze un nivel de zgomot foarte scazut de 54 dB(A).

Recomandare:

           Primesti garantie 5 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

           Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

 

Masina de spalat rufe Hotpoint RSG 925 JS EU, 9 kg, 1200 rpm, Clasa A+++, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *