Masina de spalat rufe Hotpoint RPG 846 DD EU pret si specificatii tehnice

       Hotpoint a imbunatatit experienta casnica a milioane de familii de-a lungul timpului oferind solutii moderne pentru masinile de spalat pe care te poti baza ori de cate ori vei avea nevoie pentru a obtine rezultate excelente. Masina de spalat rufe Hotpoint RPG 846 DD EU face si ea parte din aceasta gama de produse de inalta tehnologie de generatie noua si este dotata cu functii si programe care eficientizeaza si reduc constant timpii de lucru al programelor de spalare.

      Masina de spalat Hotpoint RPG 846 DD EU arata bine si ca aspect, este moderna, slim iar culoarea negrua grilei care inconjoara hubloul ii da acesteia o aura de eleganta aparte, lucru care l-am mai intalnit si la alte modele dar mai scumpe. Panoul de comanda cuprinde pe langa selectorul de programe butoanele pentru diverse functii si un display de dimensiuni generoase care te va tine conectat la informatiile care fac referire la timpul ramas pana la incheierea ciclului de spalat si temperatura apei. Viteza de centrifugare de 1400 rpm este una potrivita daca e sa ne raportam la capacitatea de stocare rufe 8 Kg si poate fi selectata in mai multe trepte inferioare in functie de tipul de tesaturi sau cantitate.

     Aceasta este un model destul de economic si este incadrata in clasa de consum energetica A+++, consumul energetic fiind relativ mic raportat la capacitate. Consumul mediu anual de apa ajunge la 11220 de litri. 

     Programele de spalat destul de numeroase acopera intreaga gama de necesitati printre care: bumbac, lana, usor de calcat, lenjerie de pat si prosoape, super wash – program de spalat intensiv la o temperatura ridicata, antialergic – elimina microorganismele si bacteriile din haine etc. Pentru a spala rufele celui mic iti recomand sa apelezi la modul de spalare Baby Care –  care pe langa sapalarea normala executa cicluri de clatire suplimentare pentru a elimina eficient particulele fine de detergent pentru a proteja astfel pieleafina a acestuia. Pentru fiecare program de lucru se poate stabili un nivel termic specifica astfel: Antistain Power 20°C, Antistain Turbo 45°C sau poti apela la treapta superioara la 60 °C, recomandat in cazul petelor greu de scos sau in cazul in care doresti sa apelezi la functia Antialergic. 

      Poti programa masina de spalat sa functionezi chiar si in timp ce esti plecat de casa in timpii de lucru stabiliti de tine – functie denumita programare intarziata.

      Masina de spalat rufe Hotpoint RPG 846 DD EU sta bine si la capitolul sisteme de siguranta: sistem siguranta impotriva copiilor – blocheaza automat functiile butoanelor de pe panoul de comanda si accesul la interior si sistem overflow –  opreste automat functionarea acesteia in momentul in care detecteaza scurgeri neprevazute de apa evitand astfel riscul de inundatie.

      Hotpoint este echipata cu un motor invertor dinamic care are posibilitatea reglari turatiei in limite largi (maxim 1400 rot/min) elimina socul mecanic si de curent la pornire, concomitent cu asigurarea unui cuplu de pornire suficient de mare; posibilitatea frânării rapide a motorului asigurand astfel importante economii de energie electrică; protecţie suplimentară a motorului (termică, la sub şi  supratensiune, punere la pământ, scurtcircuit, calare rotor etc). Aceasta tehnologie face posibil ca motorul masini sa genereze un nivel de zgomot foarte scazut de 53 dB(A).

Recomandare:

           Primesti garantie 5 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

           Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

Masina de spalat rufe Hotpoint RPG 846 DD EU, 8 kg, 1400 rpm, Clasa A+++, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *