Masina de spalat rufe Heinner HWM-M7014A+++ consum scazut si pret accesibil

      Masina de spalat rufe Heinner HWM-M7014A+++ este solutia ideala daca iti doresti un dispozitiv performant de spalat rufe de care sa te bucuri tu impreuna cu familia ta totul la un pret accesibil. E o masina de spalat de care te poti baza acum dar si pe viitor fiind construita din materiale de calitate care ii ofera o rezistenta sporita dar si un look de invidiat care va fi cu siguranta remarcat inca de la prima vedere.

    Materialele folosite in constructia acesteia sunt unele de foarte buna calitate, lucru vizibil si prin finisajele care pe alocuri sunt asemanatoare cu cele de pe masinile premium. Sistemul de inchidere cu hublou central pe balamale rezistent ofera accesul la interior rapid, intrarea fiind indeajuns de mare astfel incat sa cuprinda chiar si acele haine mai voluminoase. Un alt aspect care trebuie luat in seama atunci cand cauti o masina de spalat este si cel al dimensiunilor, Heinner fiind o masina slim, compacta, este caracterizata de urmatoarele valori: 85 x 59.5 x 49.5 cm.

Masina de spalat rufe Heinner HWM-M7014A+++, 7 kg, 1400 RPM, Clasa A+++, Display LCD, Alb

      Panoul central dotat cu display LCD ofera toate informatiile de interes cu privire la durata programelor, temperatura si functii aferente fiecarui program in parte. Din punct de vedere tehnic vorbim de o masina de spalat cu o capacitate de incarcare de pana la 7 Kg ajutata de o viteza de centrifugare de 1400 rpm.

 

      Programele de spalat destul de numeroase acopera cam toate necesitatile de care poti avea din partea unei masini de spalat: program extra clatire – executa cicluri suplimentare de clatire pentru o curatare desavarsita, baby care – recomandat in cazul hainutelor de bebelus, acesta eliminand particulele fine de detergent din tesatura, program bumbac, lana, sintetice, colorate, program sport etc. Pentru a economisi resurse ai optiunea spalarea economica a rufelor din bumbac – Bumbac ECO. Este potrivit si pentru spalarea hainelor bebelusilor sau a celor purtate de persoane alergice. Programul Mixt permite spalarea hainelor de bumbac si a celor sintetice in cadrul aceluiasi ciclu de spalare. Poti  selecta programul Baby Care pentru spalarea hainelor bebelusului, acesta asigurand curatarea optima a hainutelor si o clatire mai eficienta pentru protejarea pielii bebelusului.

Masina de spalat rufe Heinner HWM-M7014A+++, 7 kg, 1400 RPM, Clasa A+++, Display LCD, Alb

 

        Tehnologia Storm Wash asigura o performanta crescuta in curatare asta datorita designului special al cuvei care dimensioneaza volumul debitului de apa. Acest lucru generaza si un consum energetic mult mai mic, fapt entru care masina de spalat Heinner este incadrata in clasa de eficienta A+++.

 

        Poti preseta diferite functii ca si favorite: – Prespalare – activeaza o spalare suplimentara inaintea spalarii principale, – Spalare rapida – activarea acestei functii scade durata spalarii cu pana la 20 min. – Clatire suplimentara – Selectarea acestei functii activeaza clatirea suplimentara a rufelor.

 

        In modul de spalare programare intarziata, poti selecta intervalul orar ca masina de spalat sa functioneze, chiar si atunci cand esti plecat, functie utila in economisirea timpului tau. Este bine dotata si la capitolul functii si sisteme de siguranta:– sistem detectare spuma – sistem senzorial care detecteaza consistenta spumei la interior optimizand din mers functionarea masinii de spalat – sistem siguranta impotriva copiilor – blocheaza accesul la interior si functiile butoanelor de comada – sistem electronic de control balans – distribuie uniform rufele in interiorul tamburului diminuand astfel vibratiile si zgomotul produs in timpul stoarcerii – sistem avertizare acustica – functie sonora de avertizare.

 

         Per total, Heinner este o masina de spalat silentioasa avand un nivel zgomot la spalare de 59 dB si 78 dB la centrifugare. Consumul estimat de apa anual este undeva la valoarea de 10.000 litri apa.

 

Recomandare:


          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

 

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

 

Masina de spalat rufe Heinner HWM-M7014A+++, 7 kg, 1400 RPM, Clasa A+++, Display LCD, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *