Masina de spalat rufe Bosch WAT28460BY performante tehnice desavarsite

         Calitatea germana este mai mult decat evidenta daca e sa privesti din exterior chiar si ca simplu privitor si sa nu ai prea mult habar de ce ar putea ascunde masina de spalat Bosch WAT28460BY la interior. Un model exclusiv dedicat profesionistilor in domeniu, un aparat electrocasnic care va face casa buna in orice locuinta. 

         Este o masina de spalat ideala pentru cei cu o familie mai numeroasa sau chiar pentru face economie deoarece poti spala o cantitate foarte mare de rufe de pana la 8 Kg dintr-o singura spalare. De asemenea capacitatea mare o recomanda ca fiind ideala si pentru a spala rufe de dimensiuni mai mari cum ar fi lenjerii de pat, paturi si perdele lucru care nu l-ai putea face cu o masina de spalat clasica cu incarcare de pana la 5-6 Kg. Display-ul LED pe suprafata usor inclinata din zona superioara ofera accesul rapid la functiile si programele specifice, impreuna cu informatiile necesare pentru a avea un flux de lucru cat mai eficient pe ecranul de mari dimensiuni.

         Tehnologia EcoSilence Drive face ca acest model sa fie unul dintre cele mai silentioase masini de spalat disponibile pe piata de profil. Peretii antivibranti absoarbe eficient zgomotul dar si vibratiile pentru ca tu sa te bucuri de performante ridicate chiar si atunci cand vei decide sa speli in timpul noptii. Motorul ce pune in functiune tot angrenajul se remarca prin consum energetic redus si performante remarcabile. Astfel masina de spalat a fost incadrata de specialisti in clasa energetica A+++-30% cu un consum foarte redus de energie 0.74 kWh in program standard si un consum mediu anual de apa de 9900 litri.

         Masina de spalat are gama variata de programe spalare, 17 la numar, care vor eficientiza de fiecare data procesul de spalare: Sintetice Plus – program folosit in cazul hainelor din fibra sintetica, culori inchise/deschise, sport, program rapid, program AllergiePlus – elimina eficient agentii alergeni din rufe, super rapid 15 minute etc. Dupa fiecare program poti rula un ciclu special pentru curatarea cuvei „Drum Clean” care va elimina resturile de detergent sau textile desprinse din rufele spalate. Alte programe disponibile in meniul acesteia fac referire la:  cele recomandate in cazul tesaturilor din lana, matase/perdele, sintetice, haine sport, mix – recomandat in cazul unui mix de tesaturi, delicate, camasi/bluze, program de noapte – spalare silentioasa pe timp de noapte

         Fiind o masina de spalat de capacitate mare, vei putea spala cu aceasta chiar si rufe mai voluminoase printre care pilote, lenjerii de pat sau paturi. Produsele delicate din lana sau matase beneficiaza de programe dedicate care vor optimiza procesul de spalare astfel incat tesatura sa nu fie deteriorata. Masina se poate lauda cu VarioPerfect – program mai rapid cu pana la 65% si mai eficient energetic cu pana la 50% cu optiunile SpeedPerfect si EcoPerfect.

        Sistemul 3D AquaTronic asigura o distributie eficienta a rufelor la interior astfel incat acestea sa fie curatate eficiente. Cu optiunea programare intarziata vei putea stabili ca masina de spalat sa spele in deplina siguranta chiar si atunci cand esti plecat de acasa. Sistemele de siguranta conectate la panul de comanda vor opri instant masina de spalat in cazul in care vor detecta pericole de inundatie sau de suprasarcina.

        Un alt element de protectie il reprezinta functia de blocare automata a functiilor panoului de comanda dar si hubloului de acces la interior, o masura de protectie binevenita atunci cand ai prin jurul tau si copii mici.

Recomandare:

      Garantia comerciala este de 2 ani iar  pentru motor este de 10 ani ceea ce inseamna ca producatorul Bosh chiar garanteaza la o folosire intensa: Verifica oferta pret

      Raportul calitate pret este foarte bun, tinand cont de aspectul elegant si dotarile tehnice ale masini iar daca o prinzi si la reducerea actuala e un best buyVerifica pret redus

      Mai multe detalii tehnice si imagini al acestui produs gasiti si pe pagina producatorului aici

 

Masina de spalat rufe Bosch WAT28460BY, 8 kg, 1400 RPM, Clasa A+++, EcoSilence Drive, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *