Masina de spalat rufe Beko WMY101444LB1 pret si specificatii tehnice

        Beko WMY101444LB1 este o masina de spalat excelenta pentru oricine se gandeste sa achizitioneze una in viitorul apropiat, un model care se ridica la nivelul asteptarilor din toate punctele de vedere, un numar de programe mare la care se adauga functii si tehnologii de ultima generatie, aceasta fiind disponibila la un pret accesibil. Este o masina de capacitate mare, un avantaj mai ales ca nu vei mai fi nevoit sa incarci masina de 2 ori, toate rufele putand sa fie spalate intr-o singura transa. Un alt avantaj este si faptul ca atunci cand vei avea nevoie de ea pentru o cantitate de rufe mai mica (capacitate maxima 10 Kg), aceasta isi va adapta consumul de resurse la cerintele de moment. 

       Panoul de comanda include pe langa selectorul obisnuit de programe, butoane de optimizare a programelor de lucru (functii speciale), un display LCD de mari dimensiuni pentru vizualizarea parametrilor setati pentru mediul de interior si zona de dozare detergent cu dossage assist. Masina in dimensiuni nu ocupa un spatiu foarte mare, aceasta fiind caracterizata de urmatoarele dimensiuni 84 x 60 x 60 cm. Dealtfel capacitatea maxima de stocare rufe ajunge pana la 10 Kg pentru care poate folosi viteza de rotatie de 1400 rpm. 

      Masina de spalat Beko beneficiaza de un consum energetic absolut incredibil, un model foarte economic incadrat in clasa de eficienta A+++ cu un consum in program standard de numai 0.79 kW/h. Acest lucru este dat si de motrul intern care foloseste tehnologia DC Inverter, un motor care supune la o uzare in timp mai redusa datorita periilor care functioneaza in contratimp.

      Numarul de programe destul de mare de pana la 16 moduri de spalare acopera intreaga gama de necesitati astfel: programe optimizate pentru anumite tipuri de tesaturi, bumbac, sintetice, colorate, lana, sensibile, program consum redus de energie, spalare manuala, program sport, baby protect – elimina eficient particulele de detergent astfel incat sa nu sufere pielea de bebelus, dark care – pentru haine de culoare negru, program rapid si camasi. 

      Hygiene este un program perfect pentru igienizarea rufelor la o temperatura ridicata. Utilizand acest mod de spalare vei fi sigur ca bacteriilr acumulate in timp in tesatura vor fi eliminate cu succes. Deasemenea daca speli rufe care se pot sifona rapid, camasi sau tricouri, cu programul antisifonare nivelul de centrifugare va fi unul mult redus astfel incat efectul sa fie mult mai redus. Xpress super short este un program care il poti folosi in cazul cantitatilor de rufe de pana la 2 Kg, un program rapid care dureaza 14 minute cu o temperatura a apei de 30 de grade Celsius. Pentru a curata interiorul masinii de spalat ai la dispozitie un program automat care poate fi rulat la anumite intervale de timp sau dupa 20 de cicluri de spalare, pentru a asigura igenizarea cuvei.

       La interior forma speciala a tamburului AquaWave de trapez va asigura o mai buna circulatie a apei si va proteja in timp hainele ca acestea sa nu sa se deterioreze. Sistemul electronic de control al balansului va echilibra de fiecare data rufele de la interior astfel incat nivelul vibratiilor resimtit la exterior sa fie unul minim.

      Ca masura de siguranta masina de spalat dispune si de functie blocare acces interior si butoane de control, care reprezinta o solutie perfecta atunci cand ai prin jur si copii mici. Deasemenea sistemul de reglare al consumului va limita consumul de detergent la cantitatea de rufe introdusa la interior.

      Sistemul inteligent de detectie al cantitatii de rufe pe baza senzorilor de la interior, vor optimiza modul de functionare a aparatului, astfel incat resursele utilizate sa fie intotdeauna la minim. 

Recomandare

           Primesti garantie extinsa la 5 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

Masina de spalat rufe Beko WMY101444LB1, 10 kg, 1400 RPM, ProSmart Inverter, Clasa A++

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *