Laptop HP OMEN 17-w000nq pret si specificatii tehnice

       Laptopul HP OMEN 17-w000nq este alegerea perfecta pentru cei care doresc sa combine practica pe un ecran mai mare de 17.3 inchi in ceea ce priveste editarea foto/video cu pasiunea pentru jocurile video. Valentele sale pentru zona de gaming sunt un real succes, acesta intrand in competitie cu mult mai cunoscutele modele ROG, atuul sau fiind pretul dar si calitatea materialelor care intra in constructia sa. 

        Display-ul LCD de 17.3 inchi este unul FULL HD, este si IPS si beneficiaza si de caracteristica speciala anti-glare care ii limiteaza acestuia efectul de stralucire in cazul unei folosiri in incaperi luminoase. Calitatea imaginii este una mai mult decat extraordinara, rata de refresh este una sub medie, imaginiile find intr-un proces de succesiune rapid, care place ochiului.

       Tastatura luminata in culoarea rosie va face deliciul in sesiunile de gaming prelungite, intensitatea luminii putand fi reglabila in functie de preferinte 3 nivele diferite. Ofera acces rapid la taste predefinite, suporta programare taste WASD iar spatiul dintre butoane este suficient de mare pentru un nivel de precizie optim. TouchPad-ul raspunde bine la comenzi iar suprafata tactila este suficient de are pentru a prelua comenzi dintre cele mai complexe fara probleme.

        Sub capota, gasim un set de componente hardware care vor oferi performantele necesare de care fiecare utilizator are nevoie in operatiunile de la cele mai simple la cele complexe astfel: procesor Intel i5 6300HQ tactat la frecventa de 2.3 Ghz, care poate urca pana la 3.2 Ghz in modul Turbo Boost, memorie RAM 12 Gb DDR4 dispusa pe doua sloturi de memorie separate (suporta maxim 16 Gb) si un suport de stocare reprezentat de un HDD de 1 Tb (7200 rpm). Pentru a avea acces rapid la aplicatiile de interes, laptop-ul dispune si de o unitate de tip SSD de capacitate de 128 Gb.

       Placa video de la Nvidia si anume modelul GeForce 960M cu un share de memorie video de 2 Gb promite performante destul de bune pentru cei care vor sa foloseasca acest laptop intensiv in gaming sau editare grafica. Tehnologia Cuda va oferi o performanta suplimentara si astfel vor putea fi afisate pana de 4 ori mai multe culori pe ecran, culori superbe apropiate de cele din realitate. Deasemenea tehnologia Nvidia Optimus optimizeaza intrarea in functiune a placii video dedicate, aceasta fiind activata doar atunci cand este absolut necesar, pentru a conserva astfel resursele din baterie. 

       Sunetul generat de cele doua difuzoare stereo este unul destul de consistent mai ales ca beneficiaza de aportul tehnologiilor de sintetizare HP Audio Boost si B&O Play. Sunetul este clar, curat si nu distorsioneaza nici la volum mare.

       Acumulatorul Li-On de capacitate 6 celule ii asigura acestuia o autonomie ridicata de pana la 9-10 ore in conditii de utilizare medie. Imi place si faptul ca nu este greu, cantareste aproximativ 2.85 Kg iar suprafetele laterale sunt foarte subtiri. Placa de retea suporta internet de pana la 1 Gb/s, este disponibila si reteaua de comunicatie si transfer fisere prin bluetooth 4.2.

       Ai posibilitati multiple de conectare cu alte device-uri prin multitudinea de porturi cu care acesta a fost inzestrat astfel: 2 porturi USB 3.0 si altul 2.0, o iesire HDMI, VGA, conectare la internet prin LAN (RJ-45) si wireless, si iesire audio. Laptopul beneficiaza deasemenea si de o camera web care filmeaza la o rezolutie HD si are incorporat si un microfon.

Recomandare:

      Laptopul HP OMEN 17-w000nq indeplineste toate conditiile necesare sa fie o achizitie de succes, prin performantele oferite, design si fiabilitate, totul la un pret excelent: Verifica oferta pret

     Garantia oferita standard este de 2 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

    In plus, zilele acestea beneficiaza si de o reducere cosistenta, oferta excelenta: Verifica pret redus

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *