Laptop Gaming ASUS ROG GL553VD-FY034 pret si specificatii tehnice

       ASUS ROG GL553VD-FY034 este un laptop gaming excelent, capabil sa se alinieze la cele mai inalte standarde in ceea ce priveste competitiile online, dotat cu componete care sa furnizeze capacitati de procesare si grafica de ultima generatie. Acesta face parte din seria ROG – Republic of Gamers – special creata de catre cei de la Asus pentru a se adresa segmentului de gaming profesionist. Este totusi un model destul de accesibil daca ar fi sa il comparam cu celelalte modele tot din aceasta serie. 

        Acesta ofera un nivel de echipare optim pentru a rula in bune conditii ultimile noutati in materie de gamin, sar si un design exclusivist care sa puna bezele unei forme agresive, specifice lumii gaming online. ASUS ROG GL553VD-FY034 este un laptop destul de bine inchegat ca forma, construit de materiale de calitate ce implica un mix din aluminiu si plastic, pe spate gasim sigla ROG iar pe fata sub ecran inscrisul „Republic of Gamers”.

        Tastatura reprezinta un alt element de design care te va incanta de la prima utilizare find dotata cu functie de iluminare de culoare rosie reglabila ca intensitate in functie de preferinte. Tastele de interes WASD sunt luminate cu o intensitate diferita fata de tot subansamblul pentru o utilizare mult mai facila pe timp de noapte. Tastele sunt dotate cu sistem de iluminare rosu
si comutatoare de tip foarfece, ce va ofera o cursa de 2.5 mm pentru un nivel de raspuns tactil foarte bun.

        Display-ul este un Full HD IPS care masoara in diagonala 15.6 inchi si este dotat cu caracteristici speciale ce limiteaza efectul de lucire. Unghiul de vizibilitate este larg iar culorile sunt de cea mai buna calitate. Ecranul asigura un nivel excelent
de contrast si consistenta a culorilor, nefiind afectat de fenomenul de migratie a culorilor cand urmariti imaginile din unghiuri extreme.

       Performantele tehnice sunt asigurate de procesorul cu 4 nuclee fizice Intel Core i7 7700HQ tactat la o frecventa de 2.8 Ghz ce poate ajunge chiar si la 3.8 Ghz in modul Turbo Boost. Memoria RAM de 16 Gb (maxim 64 Gb) ofera un plus esential la performantele de top ale acestui model alaturi de placa video dedicata Nvidia GTX 1050 de 4 Gb si HDD de 1 Tb. ASUS ROG GL553VD-FY034 va oferi o performanta de neegalat datorita procesorului Intel Cor i7 de a 6-a Generatie si al celor mai recente solutii grafice NVIDIA GeForce GTX 1050.

        Pentru incarcarea sistemului de operare in doar cateva secunde, ai la dispozitie si un SSD de 128 Gb, o solutie excelenta unde sa tii instalate acele aplicatii de la care doresti performanta in ceea ce priveste timpul de acces. 

       Placa video Nvidia GeForce 1050 este una dintre cele mai bune modele disponibile in momentul actual pentru o configurare pentru un laptop, beneficiaza de o memorie de 4 Gb GDDR5 si are la baza mai multe tehnologii printre care: Nvidia Optimus – cupleaza si decupleaza functionarea acesteia pentru un management al energiei mult mai eficient, tehnologie CUDA, suporta redarea jocurilor la rezolutie 4K, etc.

        La partea de conectica, cei de la Asus nu au renuntat la clasicul DVD –  RW, astfel ca acest model beneficiaza si de unitate optica cu viteza de transfer citire/scriere de pana la 8x. Din punct de vedere al conectivitatii laptopul este dotat cu un port HDMI, 2 porturi USB 3.0 si altul USB 2.0, bluetooth, cititor card precum si cu o camera Web HD de cea mai buna calitate.

      Placa de retea de 1 Gb/s va asigura un flux continuu si de calitate in ceea ce priveste transferul de date in internet. Bateria celulara este constituita din 4 celule, care ii vor asigura acestuia o aotonomie de pana la 4-5 ore de lucru. Chiar daca vorbim de un laptop gaming, cele 2.5 Kg greutatea sa, nu vor reprezenta un inconvenient in ceea ce priveste transportarea sa in rucsac, la facultate sau la intalnirile pentru sesiunile de joc cu prietenii.

Recomandare:

         Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti cu adevarat un laptop profesionist din toate punctele de vedere cu dotari tehnice foarte bune capabil sa ruleze cele mai noi jocuri aparute pe piata: Vezi oferta pret

        Daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona mai ieftin, avand o reducere substantiala, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus

        Toata seria ROG – Republic of Gamers este disponibila aici

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *