Laptop ASUS X541UA-GO835T pret si specificatii tehnice

    ASUS X541UA-GO835T este un laptop de top care se prezinta bine din mai multe aspecte: este construit pe o arhitectura noua de tip Skylake, are un design modern, iar configuratia hardware este una potrivita pentru oricare tip de operatiune. Portabilul face parte dintr-o serie consumer care se adreseaza profesionistilor, cei care doresc sa foloseasca laptopul in operatiuni care necesita un timp de reactie rapid dar si capacitate de decizie buna in caz de multitasking.

       Designul este futurist, finisajele sunt executate perfect iar suprafata prezinta un model cu aspect metalic in culori mai deschise la interior si ceva mai inchise pe capac. Carcasa este construita dintr-un plastic solid ce nu lasa senzatia de ieftin, este foarte placut la atingere si este rezinstent la uzura. Acesta nu cantareste mai mult de 2.3 Kg, lucru care este vizibil prin faptul ca are un profil foarte subtire.

       Ecranul LED de 15.6 inchi este acelasi ca pe toate modelele Asus, suporta o rezolutie HD cu 1366 x 768 pixeli si este capabil sa reproduca imaginile foarte bine respectand un standard al culorilor foarte bine definite. Caracteristica glare va elimina cu succes efectul de lucire, permitand astfel posibilitatea de a urmari pe intregul ecran imagini clare din orice unghi, chiar si atunci cand lumina din camera este puternica.

      Tastatura nu este zgomotoasa, se actioneaza rapid iar cursa de executie este una stransa, pentru a crea astfel rapiditate in preluarea comenzilor intr-un timp cat mai scurt. 

    La capitolul performante sta foarte bine, astfel poate fi folosit pentru sarcini clasice (office, web, multimedia) dar si pentru cele care necesita mai multe resurse hardware, atat dinspre partea de procesare cat si video. Astfel, laptop-ul ASUS X541UA-GO835T vine dotat cu un procesor Intel Core i3 6006U tactat la frecventa de 2.0 Ghz, construit pe o arhitectura de tip Skylake. Fiind un model U, acesta este optimizat pentru un consum mai mic, lucru care se va vedea in timp pe partea de autonomie. Arhitectura de tip Skylake este prin definitie una care permite un mai bun management al energiei consumare, oferind in acelasi timp performante mult mai bune pe partea de viteza si procesare.

     Memoria RAM de 4 Gb este una de tip DDR4 si opereaza la o frecventa superioara de 2133 Mhz pe un singur slot de memorie. Pentru stocare acesta beneficiaza de un HDD de 500 Gb cu o viteza de lucru 5400 rpm. As fi preferat aici totusi un SSD, dar niciodata nu poate fi prea tarziu pentru un SSD ulterior.

    Laptop-ul ASUS X541UA-GO835T vine dotat cu placa video integrata, destul de ok daca stai sa te gandesti ca nu vei folosi acest laptop pentru jocuri complexe, fiind mai degraba optimizat pentru zona de multimedia ce include filme, navigare online si ceva jocuri care nu necesita performante extraordinare.

       Pe partea de conectivitate, laptop-ul Asus beneficiaza de numeroase porturi de conectare astfel: doua porturi USB, unul 2.0 si altul 3.0, o iesire HDMI, VGA, iesire audio, suporta bluetooth si conexiune la internet prin LAN de pana la 100 Mb/s, are unitate optica de tip DVD RW si cititor carduri SD. Bateria incorporata de 3 celule ii va asigura acestuia o autonomie sporita de pana la 5-6 ore de utilizare. Sistemul de operare vine preinstalat, si este ultima versiune de Windows 10.

Recomandare:

       Este unul din modelele care l-as putea recomanda oricand tuturor, un sistem portabil performant, disponibil la un pret corect: Verifica oferta pret

       In plus, zilele acestea beneficiaza si de o reducere consistenta, pret care il pune pe lista celor mai bune produse din aceasta marja de pret: Verifica pret redus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *