Laptop ASUS X540SA-XX366 pret si specificatii tehnice

        ASUS X540SA-XX366 este un laptop de buget construit pentru a fi utilizat in sarcini office si multimedia, care iese in evidenta prin fiabilitate si dotari de ultima generatie. Este produsul perfect pentru vizionare de filme sau Youtube, accesarea diverselor site-uri web, redactare de documente, aplicatii usoare si nu in ultimul rand portabilitate. 

       Design-ul laptopului este simplu dar destul de elegant, si va acapara imediat atentia celor din jur inca de la prima utilizare. Suprafata de culoare gri metalizat se simte bine la atingere si arata excelent din punct de vedere estetic asemenea modelelor din categorii de pret mult mai superioare. Cele doua balamele cuprinse in doua zone de sustinere permit rabatarea ecranului cu usurinta pana la un nivel de 165 de grade.

       Accesul la tastele de interes se face rapid, iar spatiu dintre acestea este suficient de mare astfel incat tu sa te bucuri de precizie la tehnoredactat si navigare online. Touchpad-ul pozitionat central raspunde bine la comenzi si vine dotat si cu suport multi-gesture.

      Display-ul de 15.6 inchi suporta rezolutii in format HD cu 1366 x 768 pixeli. Imaginile sunt transmise in fata auditoriului precis, fara imperfectiuni la o luminozitate potrivita.

      Performantele tehnice sunt asigurate de procesorul Intel Celeron Dual Core realizat pe arhitectura Braswell tactat la frecventa de 1.6 Ghz care poate urca si la 2.48 Ghz in modul Turbo Boost. La capitolul memorie acesta poseda 4 Gb RAM de generatie DDR3 existand posibilitatea de un upgrade ulterior la 8 Gb mai fiind disponibil inca un slot. Pentru stocarea datelor ai la dispozitie un HDD de 500 Gb care ruleaza la viteza de 5400 rpm.

      Placa grafica este una integrata si ofera suportul necesar rularii in bune conditii a filmelor si serialelor in format HD si Full HD. Nu este un laptop pentru gaming dar poate rula anumite jocuri la rezolutii minime. 

       Poti conecta si alte dispozitive la acesta deoarece poseda numeroase porturi de conexiune printre care: o iesire USB 2.0 si alta 3.0, iesire HDMI, iesire audio cu mufa generala pentru casti si microfon. Pentru cei care folosesc Skype sau retelele sociale, acesta vine dotat si cu camera web integrata de tip VGA.

       Acumulatorul Li-Polymer de capacitate 3 celule ii va oferi acestuia o autonomie pe baterie de pana la 6 ore in conditii de utilizare medie. Placa de retea suporta internet de pana la 100 Mb/s. 

Recomandare:   

       Laptop-ul ASUS X540SA-XX366 este alegerea perfecta daca iti doresti un laptop performant care sa iti ofere o experienta de utilizare foarte buna: Vezi oferta pret

      Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

      Daca ai noroc il poti gasi avand o mica reducere de pret, fiind cel mai bun pret de pe piata: Vezi pret redus

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *