Laptop ASUS Vivobook Max X541UA-DM1231D pret si specificatii tehnice

         In functie de optiunile de lucru, alegerea unui laptop performant trebuie sa tina cont neaparat de nevoile in care va fi supus la lucru, viteza de procesare a datelor si sa aiba un design cat se poate de atractiv. ASUS Vivobook Max X541UA-DM1231D se recomanda a fi o alegere inspirata daca daca cauti sa indeplinesti aceste caracteristici descrise mai sus, beneficiaza de un display de calitate, capabil sa redea imagini la o rezolutie Full HD iar stocarea datelor se face pe un SSD ultrarapid de 128 Gb. Timpul de incarcare al sistemului de operare alocat va fi unul de cateva secunde, la fel si aplicatiile care vor fi lansate in executie mult mai rapid fata de cele memorate in mod clasic pe un HDD. Toate aceste avantaje merita luate in seama daca timpul este o variabila moderna care se regaseste si in cazul tau, in special daca il vei folosi la munca, unde stim ca rezolvarea unui task mult mai rapid va aduce avantaje insumate.

       Design-ul este unul relativ simplu, nu apar elemente care sa impuna noutate, dar acest lucru nu trebuie sa ne deranjeze mai ales ca laptopul per total arata foarte bine. Finisajele sunt foarte bine realizate, la fel si coromatica care cu siguranta va atrage atentia multor utilizatori. Carcasa solida si usoara din plastic, ii ofera acestuia avantajul de a cantari nu mai mult de 2 Kg. Balamalele sunt rezistente datorita scheletului metalic si sunt suficient de rigide incat sa pastreze pozitia ecranului fara sa vibreze dar in acelasi timp sa permita deschiderea cu o singura mana.

       Ecranul este acelasi display de 15.6 inchi, Full HD, un model care beneficiaza de caracteristica anti-reflexie, care permite o receptie buna a imaginilor si culorilor chiar si in conditii de luminozitate puternica. Calitatea imaginilor este absolut incantatoare, standardul Full HD avand meritele sale in ceea ce priveste redarea cat mai in detaliu a informatiilor foto/video.

       Pozitionarea tastelor, este inteligent aleasa, astfel incat spatiul oferit sa fie unul suficient de mare, pentru o precizie buna la tehnoredactare. TouchPad-ul este responsive si este familiar cu functii ca drag and drop, multitouch, si scroll up and down. L-am luat la butonat destul de intens, iar sunetul tastelor nu este acelasi de clampanit insistent, butoanele nu se blocheaza asigurand o cursa optima pana la capat, foarte silentios.

      La capitolul performante tehnice, ASUS Vivobook Max X541UA-DM1231D beneficiaza de un procesor pe 2 nuclee, Intel Core i3 6006U, care ruleaza la frecventa de 2.0 Ghz, configurat pe o arhitectura de tip Skylake. Skylake dupa cum bine am mai specificat, este prima arhitectura care a reusit sa ofere un balans optim in ceea ce priveste consumul energetic si performantele in frecventa, lucru vizibil printr-o autonomie destul de ridicata in ceea cepriveste functionarea autonoma pe baterie.

      La capitolul memorie dispune de 4 Gb DDR4, iar socarea de date se va face pe un SSD ultrarapid de 128 Gb. Am preferat de fiecare data SSD-ul in locul HDD-ului pentru un plus de viteza la incarcarea aplicatiilor din partea de software. Pentru un plus de spatiu de stocare poti alege un serviciu de cloud sau sa achizitonezi un HDD extern dedicat.

      Placa video este un model integrat pe placa de baza, deci nu ar trebui sa avem prea multe pretentii din acest aspect, dar chiar si asa va duce fara probleme anumite jocuri de generatie mai veche. Nu este un laptop gaming, prin urmare nu ar fi fost necesara prezenta unei placi dedicate. Placa video se descurca excelent cu filmele Full HD si chiar Ultra HD.

      La capitolul experienta audio, acesta dispune de doua difuzoare stereo, de 3 W, care folosesc tehnologia SonicMaster, dezvoltata cu scopul declarat de a va oferi cel mai bun sunet disponibil in cazul unui notebook. Important este si prezenta unitatii optice de tip DVD-RW.

      Pe partea de conectivitate, laptop-ul Asus beneficiaza de numeroase porturi de conectare astfel: doua porturi USB, unul 2.0 si altul 3.0, o iesire HDMI, VGA, iesire audio, suporta bluetooth si conexiune la internet prin LAN de pana la 100 Mb/s si cititor carduri SD.

Recomandare:

     Este unul din modelele care l-as putea recomanda oricand tuturor, un sistem portabil performant, disponibil la un pret corect: Verifica oferta pret

    In plus, zilele acestea beneficiaza si de o reducere consistenta, pret care il pune pe lista celor mai bune produse din aceasta marja de pret: Verifica pret redus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *