Laptop ASUS R510VX-DM151D pret si specificatii tehnice

      ASUS R510VX-DM151D este un laptop excelent pentru o persoana ce are nevoie de portabilitate dar in acelasi timp de performanta suficienta pentru a asigura functionare perfecta in regim multimedia si gaming, toate acestea la un raport performanta / pret mai mult decat convenabil.

      Este un laptop interesant si din punct de vedere al designului, un model care surprinde placut atunci cand vine vorba de consistenta materialelor dar si combinatiile de culoare care pun in fata utilizatorului un device care va place ochiului inca de la prima utilizare. Este de culoare neagra atat in zona de interior cat si la exterior, dar in schimb beneficiaza de un set de linii elegante de culoare rosie care se pierd spre margini, aspectul general fiind unul de agresivitate, numai bun in momentele de relaxare ruland jocurile preferate. 

      Performantele sunt excelente, nu vei simti vreo limitare in activitati ca: jocuri video de ultima generatie, aplicatii de birou, vizionare de filme sau streaming online (Youtube, Netflix, etc.), prelucrare foto, editari video, aplicatii similare AutoCAD, masini virtuale, multitasking etc. Procesorul este parte a seriei Intel Skylake si beneficiaza de toate performantele lucrului la cel mai inalt nivel (HQ – High Quality – fara limitare in consum). Acest procesor dispune de Turbo Boost (frecventa poate creste la nevoie).

       Display-ul de calitate Full HD inlocuieste clasicul HD care incepe sa fie din ce in ce mai demodat, fiind o solutie perfecta in ideea in care iti doresti o statie portabila pentru editare grafica, vizionare filme si seriale la o rezolitie 1080p sau sa il folosesti intens in cazul jocurilor video. Detaliile stoc in evidenta trasaturile personajelor, lucru care va face ca tu sa fii cuprins de natura povestii transmise in fata ta. 

       Tastatura este una comoda si prezinta spatii suficient de mari pentru o actiune a utilizatorului cat mai rapida la tastele de interes. Iti permite o folosire intensa in cazul serviciilor de tehnoredactare, sau programare, acolo unde a nevoie de o acuratete buna in lucru. Tot aici remarcam si touchpad-ul pozitionat in zona centrala, care raspunde bine la comenzi, suporta multi-touch si scroll back si down.

        Puterea de lucru este ridicata la nivel de rang de profesionalism de urmatoarele componente fizice: procesor Intel Core i7 6700HQ cu un numar de 4 nuclee fizice, tactat la frecventa standard de 2.4 Ghz. In cazul aplicatiilor solicitante, in modul Turbo Boost frecventa poate urca pana la 3.5 Ghz. Este un procesor care nu are limitare pe alimentare, vezi codul din dreptul indicelui de procesor HQ, lucru care este un semn bun ca vei avea parte de tot suportul din partea masinii de procesare.

        Memoria RAM este una de tip DDR4 si vine cu o capacitate de 8 Gb, iar spatiul de stocare este reprezentat de un HDD de capacitate mare de 1 Tb. Acesta ruleaza la o viteza de 7200 rpm. 

        Laptop-ul ASUS R510VX-DM151D vine dotat cu placa video dedicata Nvidia GeForce 950M de 4 Gb fiind capabil sa ruleze cele mai pretentioase jocuri la detalii maxime. E alegerea perfecta daca urmaresti un laptop pentru gaming sau grafica avand o configuratie echilibrata ce suporta cam tot ce e pe piata la ora actuala. Tehnologia Nvidia Optimus decupleaza placa de baza de intreg sistemul atunci cand nu este necesara o resursa grafica superioara pentru a echilibra astfel consumul de energie.

       Si pentru ca nu lucram la laptop mereu independent, avem nevoie de un sistem de interactiune cat mai bine pus la punct, care sa ne ajute sa comunicam bine cu celelalte device-uri din jurul nostru. Astfel laptopul ASUS R510VX-DM151D vine dotat cu urmatoarele iesiri pe partea de conectivitate: 2 porturi USB 3.0, un port USB 2.0, iesire audio, VGA, HDMI, RJ-45, etc. Laptopul prezinta in partea din fata un cititor carduri, suporta conexiune prin bluetooth, iar viteza de conectare la internet folosind o cablu pe LAN ajunge pana la 1 Gb/s. 

       Acumulatorul Li-On de capacitate 4 celule ii asigura acestuia o autonomie ridicata de pana la 5-6 ore in conditii de utilizare medie. 

Recomandare:

        Laptopul ASUS R510VX-DM151D este alegerea perfecta daca iti doresti un laptop performant care sa iti ofere o experienta buna in utilizare, indiferent de optiunile de lucru alese: Vezi oferta pret

        Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

        Daca ai noroc il poti gasi avand o mica reducere de pret, fiind cel mai bun pret de pe piata: Vezi pret redus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *