Laptop ASUS A541UV-XX366D pret si specificatii tehnice

      ASUS A541UV-XX366D este o alegere interesanta daca iei in calcul cat de curand sa schimbi vechiul tau laptop, un model de referinta care se prezinta foarte bine din punct de vedere al specificatiilor hardware, arata bine ca design si este disponibil la un pret accesibil. Este un laptop care se descurca bine in tot felul de aplicatii, de la cele care au nevoie de resurse superioare pana la cele mai obisnuite activitati pe care toi obisnuim sa le urmam, de la navigare online, urmarit filme si seriale online sau jocuri online. 

      ASUS A541UV-XX366D este un laptop solid, care se pretinde ca fiind parte dintr-o serie consumer, destinata unei utilizari extinse, care va atinge mai multe scopuri, de la cele practice pentru un business propriu, in scop educativ sau timp liber. Privit de la distanta, arata foarte bine, caracteristicile principale care il definesc fiind, design impunator, materiale de calitate si performante pe masura, care cu siguranta vor multumi fiecare utilizator in parte. 

     Tastatura este una comoda si prezinta spatii suficient de mari pentru o actiune a utilizatorului cat mai rapida la tastele de interes. Iti permite o folosire intensa in cazul serviciilor de tehnoredactare, sau programare, acolo unde a nevoie de o acuratete buna in lucru. Tot aici remarcam si touchpad-ul pozitionat in zona centrala, care raspunde bine la comenzi, suporta multi-touch si scroll back si down.

      Display-ul de buna calitate masoara in diagonala 15.6 inchi si suporta rezolutii HD de 1366 x 768 pixeli. Testat in conditii de luminozitate exterioara acesta se comporta foarte bine avand un unghi de vizibilitate foarte larg (anti-glare). Ca majoritatea laptopurilor de la Asus sunetul este unul de tip stereo si beneficiaza de tehnologia Asus SonicMaster.

        Nivelul de performante ridicat este obtinut prin utilizarea unor componente fizice de inalta calitate, si anume: procesor Intel Core i5 6198DU, cu 2 nuclee fizice, tactat la frecventa de 2.3 Ghz. n cazul uneor nevoi mult mai mari de procesare, acesta intra in modul Turbo Boost care ridica nivelul frecventei pana la 2.8 Ghz. Memoria disponibila este de 4 Gb, dar in cazul unui upgrade, acesta suporta un maxim de 12 Gb. Pentru stocare, laptop-ul a fost prevazut cu un HDD de 1 Tb (5400 rpm). 

      Laptop-ul ASUS A541UV-XX366D vine dotat cu placa video dedicata Nvidia GeForce 920MX de 2 Gb fiind capabil sa ruleze cele mai pretentioase jocuri la detalii maxime. E alegerea perfecta daca urmaresti un laptop pentru gaming sau grafica avand o configuratie echilibrata ce suporta cam tot ce e pe piata la ora actuala. Tehnologia Nvidia Optimus decupleaza placa de baza de intreg sistemul atunci cand nu este necesara o resursa grafica superioara pentru a echilibra astfel consumul de energie.

       Si pentru ca avem nevoie de comunicare si cu alte dispozitive externe, s-a luat in calcul dotarea acestuia cu mai multe porturi dupa cum urmeaza: 2 iesiri USB, una 2.0 si alta 3.0, un port digital HDMI, VGA, Rj-45 (suporta 100 Mbs), bluetooth, Wi-Fi, etc. Acumulatorul va asigura un minim de autonomie pe baterie de pana la 4-5 ore, in conditii de utilizare medie. 

Recomandare:

       Este un laptop excelent in ideea in care esti in cautarea unui model care sa nu coste mult si care sa beneficieze de dotari tehnice care sa ofere o viteza buna de lucru: Verifica oferta pret

      In plus, zilele acestea beneficiaza si de o reducere consistenta, pret care il pune pe lista celor mai bune produse din aceasta marja de pret: Verifica pret redus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *