Laptop Acer TravelMate TMX349-M ultraportabil performant review

         Laptopul Acer TravelMate TMX349-M este un companion perfect pentru calatorii, folosire intensa in cazul unui serviciu ce necesita multe deplasari, un laptop caruia sa nu ii cauti deloc inlocuitor chiar si atunci cand ai posibilitatea de a te conecta la un desktop, performantele fiind unele pe masura. Este un model care odata ce l-ai pus in rucsac-ul de munca nici nu iti vei da seama ca il ai dupa tine, e atat de mic incat greutatea sa e aproape nesimnificativa. 

         Subtire, usor de transportat, acesta este un dispozitiv ideal pentru cei care sunt in cautare de portabilitate maxima penrfect pentru a fi utilizat intens pentru navigare internet vizionat filme sau jocuri online. Cantareste aproximativ 1.5 Kg si vine dotat si cu o baterie puternica care iti va oferi o autonomie considerabila de pana la 10 ore de utilizare intensa.

         Tastatura se prezinta foarte bine, este silentioasa avand pozitionate tastele in zone accesibile ideal pentru cei care il vor folosi intens la dactilografie. TouchPad-ul raspunde foarte bine la comenzi si nu incomodeaza la tastat fiind setat in parametrii optimi de sensibilitate. Negrul de culoare mata din jurul tastelor este atent selectionat, o culoare ce ajuta sa nu ramana urme de amprenta inestetice.

       Display-ul de dimensiune 14 inchi este suficient de bun pentru a oferi imagini de calitate la o rezolutie Full HD cu 1920 x 1080 pixeli. Caracteristica speciala Anti-Glare va actiona de fiecare data atunci cand luminozitatea din camera este mai mare sau razele soarelui bat in ecran limitand stralucirea ecranului. 

       Performantele tehnice sunt asigurate de procesorul Intel i7 6500U tactat la frecventa de 2.5 Ghz care poate urca chiar si pana la 3.1 Ghz in modul Turbo Boost. La capitolul memorie vine cu 8 Gb RAM de generatie DDR4 iar spatiul de stocare este reprezentat de un SSD ultrarapid de 512 Gb.

        Integrata pe procesor, chipsetul grafic din seria Intel HD Graphics 520 este ideal pentru vizualizarea filmelor la rezolutii superioare dar si pentru jocuri video ce nu necesita performante grafice extraordinare. Sistemul de operare vine preinstalat si este reprezentat de ultima versiune de Windows 10.

         Sta bine si la capitolul conexiuni existant numeroase posibilitati de conectare cu alte dispozitive multimedia prin: 1 port HDMI, o iesire USB 2.0 si alta 3.0. Deasemenea te poti conecta la internet fie prin fir prin portul RJ-45 sau prin wireless si poti face transfer de fisiere utilizand modulul bluetooth 4.0.

          Sunetul de calitate este impus de cele doua difuzare stereo dispuse simetric cu microfon integrat. Camera foto/video HD este ideala pentru cei care vor sa comunice prin retelele de socializare sau prin Skype detinand chiar si un certificat de calitate in acest sens (recomandata de catre cei de la Skype).

Recomandare:
           
        Laptopul Acer TravelMate TMX349-M este un dispozitiv minunat, un adevarat companion pentru calatorii disponibil la un pret accesibil: Verifica oferta pret

         Primesti garantie 24 de luni iar transportul e gratuit daca il comanzi de aici

         Zilele acestea beneficiezi si de o reducere nu foarte mare dar bine venita pentru acest model, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *