Laptop Acer Aspire E5-575G-359E pret si specificatii tehnice

       Acer Aspire E5-575G-359E este un laptop excelent pentru orice activitate, un model care dispune de SSD, de real succes mai ales ca ofera o rapiditate de neegalat fata de HDD-ul clasic. In primul rand incarcarea sistemului de operare nu va mai dura o eternitate, in doar 2-3 secunde acesta fiind operational pentru a fi utilizat.

      Este un laptop excelent pentru cei care isi doresc un dispozitiv portabil pentru munca la birou facultate si timp liber pentru navigare online si filme. Este un laptop care surprinde placut daca e sa ne uitam pe grila de componente, arata foarte bine si ca aspect, si reprezinta o optiune de real interes pentru un utilizator de rand care doresc sa il foloseasca in task-uri de birou, pachete office navigare internet, filme etc.

      Tastatura bine optimizata ofera un acces rapid la tastele de interes, nu este zgomotoasa si are un spatiu suficient de mare astfel ca precizia sa fie intotdeauna una buna. In partea centrala touch-ul cu suport multi-touch raspunde bine la comenzi si este suficient de mare pentru o utilizare facila.

      Ecranul Full HD de 15.6 inchi iti va oferi o experienta placuta in ceea ce priveste imaginile transmise, iar suportul anti glare va elimina eficient reflexiile pentru o vizibilitate buna vazuta chiar si din unghi.

     Din punct de vedere hardware, componentele care fac acest dispozitiv de calcul competitiv sunt urmatoarele: procesor Intel Core i3 6006U tactat la 2.0 Ghz, placa video integrata Intel HD Graphics, memoria RAM de 4 Gb si HDD de tip SSD de 128 Gb. Pentru un viitor upgrade ii mai poti atasa acestuia inca o placuta de 4 Gb de RAM, pentru un total de 8 Gb.

    Placa video dedicata de la Nvidia GeForce 920MX cu un share de memorie video de 2 Gb ofera tot suportul necesar rularii celor mai noi jocuri video la detalii maxime. Aceasta se activeaza doar atunci cand este absolut necesar, restul aplicatiilor folosind placa video integrata Intel HD Graphics.

     La capitolul conectivitate acesta dispune de o iesire digitala HDMI, doua porturi USB 2.0 si altul 3.0, iesire audio, bluetooth si placa de retea de 1 Gb. Placa de retea suporta transmisii in internet de pana la 1 Gb. Acumulatorul cu 4 celule ii va oferi acestuia o autonomie de functionare pe baterie de pana la 6 ore.

Recomandare:

       Laptop-ul Acer Aspire ES1-571-C6ZC este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv performant care sa iti ofere portabilitatea de care ai nevoie la un pret accesibil: Verifica oferta pret

       Primesti garantie 24 de luni iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

      Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona zilele acestea avand o reducere consistenta de pret: Verifica pret redus

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *