Laptop Acer Aspire E5-575-33P6 pret si specificatii tehnice

       Acer Aspire E5-575-33P6 este un laptop care primeste un mare plus prin prezenta SSD-ului in locul clasicului HDD care asigura un plus de viteza in ceea ce priveste accesul la date, un laptop perfect pentru o utilizare in sarcini obisnuite, la munca si la facultate. Laptop-ul Acer Aspire E5-575-33P6 impresioneaza placut de la prima vedere prin designul sau elegant si modern, specific seriei Aspire. Este construit in totalitate din plastic, insa unul de calitate, foarte rezistent in cazul unei utilizari intense. In privinta dimensiunilor, laptopul poate fi considerat portabil, avand o grosime de numai 23.9 mm si numai 2.23 Kg. 

       Tastatura este definita printr-un un set de taste ce sunt bine delimitate cu un spatiu suficient de mare pentru a facilita scrierea rapida, pozitionarea acestora fiind in zone usor accesibile si intuitive. Touchpad-ul raspunde bine la comenzi si beneficiaza de functie multi – touch.

       Display-ul de 15.6 inchi ofera suport anti-stralucire ecran in situatii de luminozitate incapere ridicata (anti-Glare) si suporta rezolutii Full HD cu 1920 x 1080 pixeli. Unghiul de vizualizare este unul destul de larg oferind astfel un nivel de detalii destul de bun raportat la rezolutie.

     Performantele tehnice sunt asigurate de procesorul cu doua nuclee fizice Intel i3 6006U tactat la o frecventa de 2 Ghz construit pe o arhitectura de tip Skylake. Foloseste o memorie RAM de 8 Gb (DDR4 ~ 2133 Mhz) iar spatiul de stocare este reprezentat de un SSD de 128 Gb. Are un consum scazut de energie iar performantele acestuia sunt mult imbunatatite, in comparatia cu generatia anterioara de procesoare Intel.

      Placa video integrata ii limiteaza acestuia accesul in zona de gaming de performanta, dar n-ar trebui sa fie o problema doar daca esti un impatimint al acestui domeniu. Desigul chiar si asa vei putea rula anumite jocuri de generatie mai vechie iar in cazul filmelor Full HD aceasta se va descurca de minune.

      Acesta sta foarte bine si la capitolul conectivitate fiind dotat cu doua iesiri USB 3.0, o iesire USB 2.0, o iesire HDMI, port VGA, port de LAN si modul de wireless. Este dotat cu cititor card SD precum si camera web VGA cu microfon integrat utila atunci cand folosesti atat retelele de socializare cat si la conversatiile pe Skype.

      Cantareste aproximativ 2.35 Kg si este dotat cu o baterie Li-On de 4 celule care ii va asigura o autonomie de pana la 6 ore in conditii de utilizare medie.

Recomandare:

       Laptopul Acer Aspire E5-575-33P6 este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv performant care sa iti ofere portabilitatea de care ai nevoie la un pret accesibil: Verifica oferta pret

        Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona zilele acestea avand o reducere consistenta de pret: Verifica pret actualizat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *