Laptop Acer Aspire A515-51G-582W – Review si specificatii tehnice

     Noile laptop-uri Acer Aspire din seria A5 promit un mai bun management al consumului energetic, mai ales ca vin construite pe o arhitectura de tip Kaby Lake care prin natura ofera un consum energetic mult mai redus. Acer Aspire A515-51G-582W este un dispozitiv mobil de toata frumusetea, construit din materiale de calitate, solid si care se preteaza pentru a fi folosit in domenii vaste mai ales ca poseda caracteristici de ordin tehnic foarte bune.

     Calitatea laptopului este vizibila si la capitolul display, acesta fiind numai bun pentru pasionatii de jocuri sau de grafica suportand rezolutii superioare de lucru.  Ecranul de dimensiune standard 15.6 inchi suporta o rezolutie Full HD de 1920 x 1080 pixeli cu un unghi de vizibilitate foarte bun indiferent de unde l-ai privi. Caracteristica speciala anti glare va proteja ecranul laptopului sa luceasca in momentul in care este expus intr-un spatiu luminos evitand astfel limitarea unghiul de vizibilitate.

      Imi place si cum arata ca design, un look un pic mai nonconformist care va iesi cu siguranta in evidenta atunci cand il veti folosi in preajma prietenilor. Materialele de calitate si finisajele de inalta clasa sunt si ele printre principalele motive pentru care cred ca acesta este o solutie perfecta pentru orice utilizator de rand.

       Tastatura are un set de taste bine definite, mari ca dimensiune perfect atat pentru gaming acolo unde este cazul dar si pentru munca de birou sau in cazul celor care il vor folosi intens la tehnoredactare. TouchPad-ul este responsive si ofera suport multitouch astfel ca iti va fi usor sa navighezi si sa faci diferite operatiuni in doar 2-3 miscari.

        Puterea de procesare este data de unitatea de procesare de la Intel de generatie i5 si anume modelul cu 2 nuclee de la Intel 7200U tactat la frecventa 2.5 Ghz ce poate urca chiar si la 3.1 Ghz in modul de lucru Turbo Boost. Memoria RAM disponibila pentru acest model este de 8 Gb iar spatiu de stocare este reprezentat de un SSD ultrarapid de 256 Gb. Prezenta acestei unitati de stocare va aduce un plus de viteza la incarcarea aplicatiilor, impreuna cu sistemul de operare.

       Cele doua difuzoare stereo pozitionate de o parte si de alta a ecranului ofera un plus de experienta placuta audio, acestea folosind o tehnologie de tip Dolby Digital Plus Home Theater. 

        Placa video dedicata este elementul de interes daca faci parte din categoria pasionatilor de jocuri video, o unitate grafica care va face posibila rularea oricarui joc de ultima generatie la cele mai bune setari. Acesta vine dotat cu o placa video dedicata de la Nvidia, si anume modelul GeForce 150MX ce ofera un share de memorie de pana la 2 Gb. Este o placa destul de potenta care va putea fi folosita fara probleme de cei care sunt pasionati de jocurile video, un model care ruleaza in prezent cam tot ce exista pe piata. Memoria este una de tip GDDR5, fiind o aparitie noua in zona de laptop, aparuta la mijlocul anului acesta, 2017. Ofera performante excelente in ceea ce priveste acceleratia procesorului grafic incorporat avand rezultate meriotoase in zona de editare foto video, Adobe, Photoshop, etc.

       Acumulatorul Li-On de capacitate 4 celule ii va asigura acestuia o autonomie ridicata de pana la 7 ore in conditii de utilizare medie. O autonomie destul de buna daca e sa luam in considerare si faptul ca vine cu placa video dedicata iar procesorul nu este unul dintre cele mai slabe.

       Pe partea de conexiuni acesta suporta un transfer de date in internet de pana la 1 Gb, suporta Wi-Fi, transfer fisiere prin bluetooth, are 1 port USB 2.0 si doua USB 3.0, iesire HDMI si un cititor card. Ai la dispozitie si o camera web cu microfon incorporat, utila in special in convorbirile de pe Skype. Greutatea acestuia este de numai 2.2 Kg.

Recomandare:

         Consider ca este cea mai buna alegere daca urmaresti sa achizitionati un laptop in acest buget, un dispozitiv performant echilibrat la toate capitolele: Verifica oferta pret

         In plus, zilele acestea beneficiaza de o reducere consistenta, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *