Laptop Acer Aspire 3 A315-31-C6EZ pret si specificatii tehnice

         Acer Aspire 3 A315-31-C6EZ este un laptop ultra-portabil de buget destinat unei utilizari in regim office / multimedia si se evidentiaza prin anduranta, aspect si dotari de ultima generatie. Designul este relativ simplu dar prezinta o textura formata din puncte mici asezate in semicercuri unite ce contribuie la aspect si il diferentiaza de restul laptop-urilor. Carcasa din plastic de calitate este turnata direct in forma, astfel se obtine o rezistenta net superioara si un rol important la acest capitol il joaca si tastatura ce este integrata direct in carcasa. Fiind un model de buget cu componente optimizate pentru consum minim de energie electrica nu o sa impresioneze la capitolul performanta, cu toate acestea in sarcini uzuale (internet, filme, aplicatii, office etc.).

      Odata comandat, nu mai este necesar achizitionarea softului de operare aditional, acesta venind direct preinstalat cu Windows 10. 

      Display-ul de dimensiune 15.6 inchi este suficient de bun pentru a oferi imagini de calitate la o rezolutie HD cu 1366 x 768 pixeli. Caracteristica speciala Anti-Glare va actiona de fiecare data atunci cand luminozitatea din camera este mai mare sau razele soarelui bat in ecran limitand stralucirea ecranului. 

      Performantele tehnice sunt asigurate de procesorul Intel Celeron Dual Core N3350 tactat la frecventa de 1.1 Ghz, care poate urca pana la 2.4 Ghz in modul Turbo Boost. La capitolul memorie acesta poseda 4 Gb RAM de generatie DDR3. Pentru stocare are disponibil un HDD de 1 Tb, care ruleaza la viteza de 5400 rpm. Arhitectura aleasa pentru partea de componente hardware, este una dintre cele noi, Apollo Lake, o subdivizionara de la Kaby Lake, care se va intalni mai des pe sistemele portabile entry level.

      Integrata pe procesor, chipsetul grafic din seria Intel HD Graphics 500 este ideal pentru vizualizarea filmelor la rezolutii superioare dar si pentru jocuri video ce nu necesita performante grafice extraordinare.

      Sta bine si la capitolul conexiuni existant numeroase posibilitati de conectare cu alte dispozitive multimedia prin: 1 port HDMI, doua iesiri USB 2.0 si alta 3.0. Deasemenea te poti conecta la internet fie prin fir prin portul RJ-45 sau prin wireless si poti face transfer de fisiere utilizand modulul bluetooth 4.0.

       Sunetul de calitate este impus de cele doua difuzare stereo dispuse simetric cu microfon integrat. Camera foto/video HD este ideala pentru cei care vor sa comunice prin retelele de socializare sau prin Skype detinand chiar si un certificat de calitate in acest sens (recomandata de catre cei de la Skype).

Recomandare:
           
        Laptopul Acer Aspire 3 A315-31-C6EZ este un dispozitiv minunat, un adevarat companion pentru calatorii disponibil la un pret accesibil: Verifica oferta pret

         Primesti garantie 24 de luni iar transportul e gratuit daca il comanzi de aici

         Zilele acestea beneficiezi si de o reducere nu foarte mare dar bine venita pentru acest model, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *