Lada frigorifica Zanussi ZFC26400WA performante bune la racire

      O solutie accesibila si de succes in cazul cantitatilor mari de alimente este si achizitionarea unei lazi frigorifice de mare capacitate, si nu oricare, respectiv lada frigorifica Zanussi ZFC26400WA. Pe langa o utilizare in casa aceasta poate fi o solutie excelenta pentru un magazin aprovizionat alimentar, interiorul acestei lazi frigorifice fiind suficient de incapator pentru a imparti acest loc o multime de alimente

     Sistemul de prindere al usii permite deschiderea acesteia in regim de 180 de grade si include un set de balamale prinse la extremitati pentru a sustine astfel intreaga greutate fara probleme. Pentru o deschidere usoara, usa este prevazut cu maner din plastic si garnituri de izolare termica care fac priza buna la inchidere. Lada are dimensiunile de 86 x 93 x 66 cm si este complet alba. Designul simplu o face sa para eleganta si simplu de integrat in orice camera. Lada este prevazuta cu pereti exteriori foarte subtiri care maximizeaza spatiul interior disponibil si sustin totodata o izolare perfecta fata de exterior. Organizarea interioara se face cu ajutorul a doua cosuri, putand astfel sa asezi alimentele pe categorii si sa le gasesti mai usor atunci cand ai nevoie de ele.

    Aceasta este eficienta si din punct de vedere energetic fiind incadrata in clasa de consum A+ mai economica cu pana la 25% fata de alte modele clasice. Alimentele si bauturile racoritoare pot fi pozitionate in interior in cele doua cosuri cu care aceasta vine in dotare. Interiorul nu este iluminat optandu-se pentru acesta aspect pentru un consum cat mai mic.

    Sistemul de reglare termic este manual si include un termostat mecanic montat in zona de jos pentru modificarea regimului termic. Lada beneficiaza si de un nivel de zgomot redus, valoarea maxima fiind de 45 dB.

Recomandare:

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

Lada frigorifica Zanussi ZFC26400WA, 260 l, Clasa A+, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *