Lada frigorifica Teesa TSA5001 pret si specificatii tehnice

       Lada frigorifica Teesa TSA5001 este perfecta in cazul celor care prefera o vacanta altfel spus, in natura, la cort sau la cabane izolate de agomeratia cotidiana. Pana la urma asta inseamna si relaxarea, sa scapi de toate problemele zilnice si sa te bucuri de viata impreuna cu prietenii sau familie undeva in natura unde linistea e cuvant de lege.

      O astfel de calatorie sau excursie trebuie insa planificata din timp iar daca vei lua multa mancare cu tine e cazul sa ai si o lada frigorifica pe care sa o poti folosi pentru a depozita alimentele mai perisabile. Lada frigorifica Teesa TSA5001 se alimenteaza simplu la o sursa se alimentare de 12 W si poate fi folosita atat pentru incalzire cat si racire.

      Puterea consumata in plin proces de racire poate ajunge pana la 40 W, in functie de temperatura aleasa de racire, astfel ca pentru performante mai bune si consumul va fi mai mare. Pe timp de iarna poate fi folosita si pe modul incalzire, consumul inregistrat fiind un pic mai mare de pana la 58 W. Consumul minim se atinge in cazul in care folosesti o functionare ECO, acolo unde se va inregistra pana la 8 W, energie consumata.

     In cazul in care temperatura la exterior este de 18-22 de grade Celsius, aceasta va fi capabila sa scada temperatura la interior cu pana la 6 grade Celsius. Temperatura maxima la care poate incalzi este de 65 grade Celsius.

     Este destul de mare, are o capacitate de 32 litri si isi face treaba destul de bine racind unuform intreg volumul, chiar si in cazul in care afara sunt temperaturi caniculare. Interiorul este captusit cu spuma poliuretanica pentru un schimb de temperatura minim cu exteriorul. Sistemul dublu de ventilare din cele doua capete isi fac treaba destul de bine reusind sa scada temperatura foarte rapid.

     E perfecta pentru oricine doreste sa petreaca cateva zile rupte de realitatea cotidiana, dar in acelasi timp sa beneficiezi de conditii optime de pastrare a alimentelor.

Recomandare:

        Este alegera perfecta daca iti doresti un dispozitiv frigorific care sa faca fata cu brio temperaturilor de afara, performant si disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

        Daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere de pret: Verifica pret redus

 

Lada Frigorifica Auto 220/12V Capacitate 32L cu Functie de Racire si Incalzire Teesa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *