Lada frigorifica Heinner HCF-205NHSA+, pret si specificatii tehnice

    Heinner HCF-205NHSA+ este o lada frigoriica ideala pentru acei poprietari de magazine cu destinatie alimentara, aceasta oferind un spatiu ideal de pana la 200 de litri pentru pastrarea in timp a produselor alimentare perisabile. Daca in general alte dispozitive de racire nu beneficiau de un design exterior mult prea reusit, iar controlul temperaturii nu era unul tocmai exact, aceste lucruri se schimba acum in bine in cazul lui Heinner HCF-205NHSA+. Aceasta lada frigorifica arata chiar bine, noul design imprumutand numeroase elemente premium, de la culoarea silver (metalizata), statutul de rezistenta sporita la intemperii si umiditate (waterproof) pana la controlul electronic ce stabileste temperatura, detaliu ce este afisat prin intermediul unui display digital modern. Accesul la interior se face prin intermediul unei usi pozitionate in zona superioara, cu maner incadrat la interior, ce ofera o deschidere usoara in format vertical.

 

Lada frigorifica Heinner HCF-205NHSA+, 200 l, Control elecronic, Waterproof Display, Clasa A+, Silver, Winter Protection

       Alimentele pot fi depozitate la interior intr-un singur cos din metal emailat ce ofera un spatiu vast incat sa cuprinde alimente de dimensiuni cat mai variate. Acest cos este detasabil, iar prin indepartarea lui se mareste simtitor spatiul fiind astfel mult mai usor de curatat in timp lada frigorifica la interior. Operatia de dezghetare a acestui model a fost mult usurata prin realizarea din punct de vedere constructiv a unui sistem de drenare la dezghetare cu evacuare condens afara. Compresorul din dotarea acestui model are inclus o unitate de condensare integrata cu un evaporator congelator ascuns in carcasa. Heinner ce face parte din generatia noua de lazi frigorifice, detine tehnologia de congelare statica Frost Less. Traseul vaporizatorului este integrat sub invelisul interior al lazi frigorifice si transfera temperatura scazuta direct catre peretii interiori ai aparatului. Aceasta tehnologie reduce formarea de gheata si dezghetarea manuala cu pâna la 50%. In afara de faptul ca va fi necesar mai putin efort la dezghetare, cu sistemul Frost Less veti economisi si energie. Pentru o protectie eficienta antibacteriana, garnitura de pe usi montata pentru etansare contine aditivi speciali care previn formarea bacteriilor. Acest model cu sistem de decongelare manual are inclus si un traseu de drenare a condensului rezultat in urma dezghetari, ce se poate colecta intr-un vas de colectare sau direct la canal.

 

     Heinner foloseste un singur compresor si un singur circuit de racire. Aceasta este un aparat frigorific dotat cu tehnologii de varf, fiind perfect pentru o familie de marime medie cu diverse preferințe culinare. Heinner are un sistem de racire static conceput pentru a mentine temperatura optima in lada frigorifica, indiferent cât de des se deschide ușa. Acest model cu tehnologie de racire static are un volum net generos pe aparat de 200 l fiind prevazuta cu iluminat la interior prin intermediul unui LED economic cu puterea de 1 W, foarte util in special pe timp de noapte. La exterior aparatul are si un panou electronic de reglare temperatura in 7 trepte cu semnalizare Running ce indica starea de functionare a aparatului. In plus aparatul are si semnal de avertizare vizual si acustic temperatura ridicata. Ca sistem de siguranta Heinner are integrat si sistemul semnalizare usa deschisa mai mult de 60 de secunde. Cand are loc o deconectare sau scurtcircuit la senzorul de temperatura, ca alarma de avarie, aparatul va semnaliza. Capacitatea de congelare a aparatului este de 15.5 Kg de carne sau alte produse alimentare in 24 de ore, datorita functiei speciale de super-congelare, reglabila in functie de timp. Functia manuala Super Frost realizata de comutator la pozitia Max, pentru congelarea rapidă a alimentelor foarte fierbinți, realizeaza congelarea simpla si economiseste energie. Aceasta functie reduce rapid temperatura la -32°C si astfel aerul rece pastreaza vitaminele din alimente. De indata ce mancarea este complet inghetata, se poate comuta inapoi la modul normal de functionare dupa maxim 52 de ore in functie de incarcatura. Dacă functia Super Frost ruleaza timp de 52 de ore și nu este oprita manual, sistemul va întrerupe automat acest mod de functionare, iar temperatura va reveni la treapta maxima de functionare. Aceasta functie este de obicei folosita pentru a ingheta cantitati mari de alimente.

 

      In cazul unei pene de curent, autonomia de refrigerare dureaza pana la 30 de ore, reluand automat modul setat anterior înainte de intreruperea electricitatii. Acest model cu un compresor a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand o clasa de climatizareSN-T, fiind proiectat sa functioneze economic in intervalul de temperaturii fara sa se suprasolicite de la +10°C in regim de iarna până la +43°C in regim de vara. Este un aspect foarte important la achiziţionarea unui astfel de aparat şi mai ales la alegerea locului de amplasare a acestuia în locuinţă, fiind preferabil evitarea încăperilor calde, cum ar fi de exemplu bucătăria.

Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43 

     

    Eficienta energetica oferita de lada frigorifica Heinner este foarte buna, avand clasa A+, cu un consum anual de energie de 222 kWh/an si cu un consum zilnic de 0,58 kWh/zi. Acest lucru i se datoreaza si compresorului universal care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Acest model fiind dotat cu un compresor bun cu sistem de amortizoare, este si foarte silentios, avand un nivel de zgomot foarte mic de 42 dB. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (I x L x A) cm) 84,7 x 91 x 55.5 si o greutate de 31 Kg. Agentul frigorific utilizat de compresor R600a, este nepoluant si nu pune in pericol stratul de ozon din atmosfera. Acest model de lada frigorifica este potrivita pentru congelarea alimentelor proaspete si depozitarea alimentelor congelate si ultracongelate pentru o lunga perioada de timp. Aceste prezentari de date tehnice sunt utile si lasa la latitudinea dv. pentru a achizitiona un produs de calitate, ce va contribui in mod sigur la un mod de viata cat mai bun. 

 

Recomandare:

 

      Primesti garantie extinsa la 5 ani daca o comanzi de aici

 

      Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

 

      Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

 

 

Lada frigorifica Heinner HCF-205NHSA+, 200 l, Control elecronic, Waterproof Display, Clasa A+, Silver, Winter Protection

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *