Jucarie lemn M-Toys – Cubul multifunctional cu ceas (review)

    Cubul multifunctional cu ceas, M-Toys este una din jucariile preferate ale celui mic, deoarece poseda o multime de activitati care il vor tine ore bune pe cel mic ocupat. Aceasta jucarie poate fi comparata ca un puzzle de idei, ce pune la contributie gandirea celui mic, pentru a gasi solutii de constructie, a potrivi piese si imagini. Cubul M-Toys cu activitati are ca scop dezvoltarea timpurie a motricitatii, a inteligentei si simtului de observatie/potrivire si a imaginatiei.

 

   Cubul multifunctional cu ceas este un o jucarie complexa din lemn care ofera o multine de activitati menite sa ii puna la incercare atentia si indemanarea celui mic, un exercitiu foarte bun care il va face pe cel mic sa se descurce mult mai bine in ceea ce priveste alegerea formelor potrivite si rezolvarea activitatilor pe baza indiciilor primite. La fiecare sarcina indeplinita cel mic este rasplatit pe masura, fie prin sunetul unei melodii pe fundal sau deschiderea unor noi culoare care il va conduce in lumea plina de mister a aceste case plina de surprize placute. Traseul pe care se misca diverse forme va stimula simturile copilului dumneavoastra, numaratoarea si potrivirea de numere, mecanismele interconectate si ceasul il vor ajuta sa deprinda notiuni esentiale despre lumea din jur.

Jucarie lemn M-Toys - Cubul multifunctional cu ceas

   Fiind un dispozitiv care se recomanda varstelor mici nu putem vorbi de activitati recreative care sa implice constructie si creatie, principalele functii referindu-se la sunete, lumini si anumite jucarii mai mici. Este un dispozitiv recomandat atat pentru baieti cat si fete incepand cu varsta de 1 an. Ca parinte, vei face o alegere foarte buna cu acest cub cu activitati multiple, deoarece este una dintre cele mai indragite jucarii de catre copiii mici, cu elemente viu colorate ce le vor capta si pastra atentia mult timp. Este un joc interactiv si distractiv, dar totodata si o jucarie instructiv-educativa cu ajutorul careia copilul tau va invata multe lucruri noi si isi va dezvolta abilitatile.Fiecare latura a cubului contine jocuri cu piese din lemn, care pot fi utilizate in invatarea notiunilor de baza: cifre, multimi, forme si culori.Centrul de activitati constituie un joc complex care ofera multe oportunitati de invatare si joaca pentru cei mici, contribuind la dezvoltarea abilitatilor lor. Dezvolta si imbunatateste concentrarea, coordonarea ochi-mana, memoria si logica, aptitudinile motorii fine.

 

     Cel mic va fi cu siguranta fascinat de aceasta casa minunata, mai ales ca este colorata in culori calde, si prezinta o multime de sunete si lumini cu o intensitate variata, lucru care il va distra copios pe cel mic. Piesele jucariei sunt mari cat sa nu fie inghitite cu usurnta, structura este una destul de stabila iar materialele din constructia sa nu prezinta agenti chimici care sa ii puna in pericol sanatatea celui mic. Este potrivit pentru bebelusi si copii cu varsta de minim 1 an, masurand in dimensiune 27 x 27  cm. Cubul este fabricat din lemn si vopsit cu substante non-toxice.

 

Recomandare:

 

     Este una din jucariile preferate ale celui mic, un aparat educativ de activitati care ii va stimula atentia celui mic, il va face receptiv la stimuli si il va distra in acelasi timp,disponibil la un pret accesibil: Verifica oferta pret

 

    Deasemenea zilele acestea il poti gasi la un pret redus, acesta face parte dintr-o campanie de reduceri avand un discount destul de semnificativ: Vezi pret actualizat

 

Jucarie lemn M-Toys - Cubul multifunctional cu ceas

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *