Incalzitor apa instant Star-Light M55 pret si specificatii tehnice

         Star-Light M55 este un dispozitiv instant care poate incalzi rapid apa de la robinet, la baie sau la bucatarie. Acum in sezonul rece e destul de dificil sa manevrezi mainile prin apa rece dar sa mai faci si alte treburi specifice bucatariei, prepararea mancarii sau spalatul vaselor. Pachetul contine tot ce este nevoie pentru a realiza conectarea, iar procesul de instalare se desfasoara simplu si rapid urmarind pasii din cartea tehnica. 

 

        Punerea in functiune nu este un procedeu atat de sofisticat, nefiind nevoie de cine sitie ce abilitati tehnice. Pornirea acestuia se face dand pe ON comutatorul de pornire, lucru semnalizat prin aprinderea intermitenta a unui bec LED de culoare verde. 

 

       Puterea exprimata in W de lucru este de 3500 W. Timpul de reactie la incalzire este aproape instant, temperatura maxima care poate fi selectata pentru apa calda livrata fiind de 55 grade Celsius. Aceasta temperatura poate fi reglata cu ajutorul unui termostat care declanseaza atunci cand sunt indeplinite conditiile optime. 

 

      Pentru siguranta caminului tau, acesta beneficiaza de protectie la supraincalzire – opreste automat functionarea sa si protectie la ploaie pentru a putea fi folosit fara probleme si in situatii de umiditate externa. 

 

Recomandare:

 

     Incalzitorul de apa instant Star-Light M55 reprezinta o investitie de folos la casa oricaruia, un dispozitiv meritos, care poate fi achizitionat la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

     Trebuie luat in considerare si faptul ca zilele acestea beneficiaza de o reducere consistenta, oferta limitata ca timp: Verifica pret actualizat

 

Incalzitor apa instant Star-Light M55, 3500 W

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *