Hota incorporabila telescopica Gorenje DF 6116E pret si specificatii tehnice

      Gorenje DF 6116E este o solutie eficienta daca iti doresti un sistem modern, accesibil care sa curete mediul ambiant al bucatariei de posibilele emanatii de fum si abur din timpul gatitului. Are un aspect modern, este compacta si este construita astfel incat sa se potriveasca fara probleme in oricare zona a bucatariei tale, respectand valorile date de dimensiunile sale de: 17.3 x 59.8 x 29.5 cm. Functiile avansate si capacitatea mare de absorbtie face ca mediul in care va fi instalata sa fie unul sanatos, curat si fara mirosuri neplacute.

     Suprafata mare acoperita de acest model face ca aceasta sa ofere performante pe masura indiferent de aparatul de gatit folosit, aragaz clasic sau cuptor incorporabil cu plita inclusa. Hota Gorenje DF 6116E poate fi instalata pentru a functiona doar pe modul recirculare (filtrare). 

    Aceasta foloseste 2 motoare si are un consum anual de energie estimat la 192 kW. Filtrul metalic cu care hota este dotata ajuta la indepartarea eficienta a particulelor de grasime. Sezonier acestea trebuiesc curatate pentru o eficienta mai buna. Capacitatea de absorbtie este de 224 mc/h in treapta 1 de putere si de 298 mc/h in cea de doua treapta de putere. Cea de-a treia treapta are  putere de absorbtie de pana la 384 cm/h si o recomand doar in cazuri in care faceti friptura sau alte mancaruri capabile sa redea un miros si alte asperitati mai dense deoarece este si cam zgomotoasa. In cazul in care preferi sa gatesti pe timpul noptii sau lumina de la interior nu este una foarte puternica, hota dispune si de un sistem de iluminare format din doua becuri de putere 2 x 40 W.

      Nivelul zgomotului de fond in timpul functionarii se limiteaza intre 57 dB in prima treapta de functionare si ajunge pana la 71 dB in ultima treapta de selectie.
 
 Recomandare:

      Gorenje DF 6116E este o optiune de luat in seama pentru oricine isi doreste o bucatarie cu un aspect curat, disponibila la un pret accesibil: Verifica oferta pret

       Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit daca o comanzi de aici

       O poti achizitiona zilele acestea la un pret redus, aceasta fiind inclusa in ceea mai noua campanie de reduceri acum pe site: Verifica pret actualizat

Hota incorporabila telescopica Gorenje DF 6116E, putere de absorbtie 400 mc/h, 2 motoare, 60 cm, Inox

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *