Hota incorporabila decorativa Hansa OKC611RH pret si specificatii tehnice

      Hansa OKC611RH este o hota incorporabila din categoria profesionista numai buna pentru buacatria ta, un model care stie sa se impuna in spatiul unde gatesti prin designul atractiv ce imprima incaperii un aer contemporan dat de elementele cu aspect retro din  constructia sa. Hota incorporabila decorativa Hansa OKP662TH, este produsa in Polonia de producatorul de electrocasnice Amica International GmbH. Brandul Hansa a castigat in ultimii ani, o cota de piata din ce in ce mai importanta, mai ales pe segmentul de electrocasnice incorporabile. Aparatul face parte din noua gama de electrocasnice incorporabile propusa de producatorul Hansa pentru piata europeana. Aparatul Hansa despre care vorbim astazi este o hota electrica decorativa ce se incorporeaza in blatul mobilei de bucatarie, avand dimensiunile (IxLxA) cm: 89.5 – 112.5 x 60 x 53.5 si o greutate de 6 Kg. Faptul ca o poti incorpora in spatiul mobilei de bucatarie te ajuta sa salvezi destul de mult spatiu si sa oferi astfel un design casei dupa bunul plac, fara sa il afectezi cumva de instalarea acesteia. Culoarea de la exterior este una crem, o nuanta care se va potrivi cu imaginea unui spatiu ce se doreste a fi spatios, luminos si aerisit. 

      Tehnologiile avansate folosite de producator ii asigura acesteia performante inalte la evacuarea mirosurilor rezultate in procesul de gatire  cu un consum energetic foarte mic. Panoul de comanda este actionat mecanic, degajamentul si puterea motorului fiind dependenta de treapta de viteza aleasa. Functionarea este intuitiva, butoanele de comanda fiind explicit intelese de la inceput chiar si de persoanele mai in varsta. Aici regasim butoanele de selectie pentru treapta, cel de aprindere a lampii de veghe de sub hota sau butonul ce actioneaza pornirea si oprirea hotei.

   Acest model, pe langa factorul estetic este echipat si cu un motor performant, ce are doua zone de admisie a aerului. Constructiv hota are un aspect robust, cu iluminare exterioara cu halogen 2 x 28 W cu clasa de eficienta iluminare F, fiind dotat cu 2 filtre aluminiu cu eficienta de retinere de clasa C. Aceste filtre reţin particulele de grăsime din aburi, care altfel s-ar condensa pe pereţii interiori ai hotei şi ai tubulaturii, după care ar începe să curgă ca o mâzgă lipicioasă. In timp filtrele pot fi curatate sub jet de apa sau la masina de spalat vase.

     Acest model are un sistem de ventilaţie cu functie dubla, care extrage vapori uniform si eficient, producand o aerisire rapida şi uniforma. Aerul viciat este extras si dispersat in exterior/interior de un ventilator printr-o tubulatura cu un diametru de 120 mm. În timpul funcţionării hotei cu evacuare afara este important să asigurăm pătrunderea în bucătărie a unui flux corespunzător de aer proaspăt din exterior. Pentru aceasta vom deschide geamul din bucătărie sau fereastra dintr-o altă încăpere şi crăpăm uşa bucătăriei pentru a permite intrarea aerului. Dacă nu se asigură volumul de aer necesar, hota nu-şi va putea îndeplini misiunea şi pe deasupra îi suprasolicităm motorul. In plus la acest model cu evacuare afara este recomandabil ca circuitul de eliminare a aerului să fie cât mai scurt şi drept, pe cât posibil fără coturi.  Corpul hotei este prevăzută pe exterior cu o suprafaţă din inox perfect netedă, fără şuruburi sau nituri. Această soluţie înseamnă siguranţă sporită în utilizare şi curăţare mai uşoară. 

   Din punct de vedere energetic Hansa OKC611RH se remarca prin consumul energetic mic de 117 kWh/an facand parte din clasa de consum E. Acest lucru i se datoreaza motorului cu puterea de 200 W din dotare, cu tehnologii de izolare fonice unice care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. În ceea ce priveşte zgomotul, nu aveţi de ce să vă faceţi griji, acesta fiind un model destul de silenţios, hota produce un zgomot secvential de cele 3 trepte de ventilare de (354755dB, putand fi folosit fara probleme chiar si pe timp de noapte. Puterea de ventilare a acestui tip de hota cu 3 trepte, este de minim 230 mc/h si maxim 400 mc/h. Acest model de hota este suficient de puternic pentru a fi instalat intr-o bucatarie cu suprafata utila maxima de 18 –  19 mp.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o hota performanta care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Primesti garantie 2 ani daca o comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

 

Hota incorporabila decorativa Hansa OKC611RH, Putere de absorbtie 366 mc/h, 1 motor, 60 cm, Retro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *