Generator curent electric Steinhaus PRO-GEN5500, review

    Daca activitatea pe care o desfasori in cadrul locuintei include gestiunea de servere, sau mecanisme electronice ce necesita o functionare continua, atunci cand apar penele de curent, prezenta unui generator de curent poate asigura o functionare continua in astfel de situatii. De regula furtunile de vara dar si zapada cazuta in abundenta iarna poate afecta in mod serios reteaua de curent, in special in zonele rurale. Steinhaus PRO-GEN5500 este un generator de curent electric puternic ce reprezinta o solutie viabila in fata unor astfel de situatii. Deasemenea in cazul in care vrei sa organizezi un santier si nu ai acces la reteaua de electricitate, acesta poate asigura o functionare optima pentru 2 prize independente la care poti conecta doua dispozitive electrice. Noi iti sugeram ca optiune Steinhaus 5500 W deoarece este capabil sa genereze pana la 5.5 kW, putere suficienta pentru a alimenta consumatorii din intreaga casa atunci cand se intrerupe curentul pe neasteptate. Functioneaza pe benzina si nu iti va face probleme nici atunci cand vrei sa il pornesti (la sfoara) la temperaturi scazute. Are un rezervor de 25 l care va trebui verificat si umplut nu foarte des, avand o autonomie de 11 ore. Steinhaus – iti pune la dispozitie produse extrem de eficiente si la costuri avantajoase. Aceasta marca a reusit sa surprinda prin calitatea si rezistenta produselor pe care le-a realizat si prin siguranta oferita de acestea. Se numara printre cei mai importanti lideri de pe piata.

Generator curent electric Steinhaus PRO-GEN5500, 5500 W cu stabilizator de tensiune, benzina, autonomie 11 h

      Motorul care genereaza curent este incadrat la interior de un set de bare metalice ce ofera rol protector pentru a nu fi lovit din exterior. Este un model destul de compact si beneficiaza de o putere nominala de 5000 W (5500 W putere maxima). Generatorul asigura alimentare continua de 2.200 de wati, 230V, 50Hz, energie suficienta pentru multe aplicatii. Alimentarea acestuia se face cu benzina, capacitatea rezervorului fiind de pana la 25 litri. Un plin de rezervor asigura o autonomie energetica de pana la 11 ore. Generatorul electric este actionat de un motor in 4 timpi (13 CP) de inalta calitate si este prevazut cu intrerupator de suprasarcina. Nivelul combustibilului si al uleiului poate fi verificat de utilizator din exterior cu ajutorul cesului mecanic dispus la exterior. Regulatorul automat de tensiune va asigura constanta in ceea ce priveste nivelul energetic emis. Pentru siguranta utilizarii este echipat cu un intrerupator de suprasarcina, un senzor pentru deficit de ulei si un regulator automat de tensiune. Are inclusi un stabilizator de tensiune, o protectie pentru suprasarcina si un dispozitiv de siguranta pentru deficitul de ulei. Deasemenea Steinhaus PRO-GEN5500 iti pune la dispozitie 2 prize si 2 borne pentru energie electrica necesara.

 

Principalele caracteristici ale generatorului de curent electric Steinhaus PRO-GEN5500 sunt urmatoarele:

 

 

  • Doua prize de 230 V pentru curent alternativ ~50Hz;
  • Priza de 12 V pentru curent continuu 8,3A;
  • Intrerupator de suprasarcina pentru fiabilitatea echipamentului;
  • Alimentare cu benzina fara plumb;
  • Motor cu actionare in 4 timpi si racire cu aer;
  • Siguranta pentru deficitul de ulei;
  • Reglare automata a tensiunii;
  • Pentru punerea in functiune a produsului aveti nevoie de un ulei de motor 10W30;

 

 

     Este un dispozitiv pe care il poti utiliza indiferent de anotimp, la temperaturi de pana in -10 grade iarna si + 40 vara. Este nevoie constant sa ii asiguri un nivel optim al uleiului si sa il schimbi la perioade regulate pentru o intretinere corespunzatoare. Acesta are o structura cilindrica avand urmatoarele dimensiuni: 545 mm inaltime, 680 mm lungime, 510 mm latime si o greutate de 71,5 Kg. Nivelul de zgomot emis nu depaseste 97 dB, din acest punct de vedere fiind destul de silentios daca tinem cont ca vorbim despre un generator de curent electric pe benzina cu motor in 4 timpi.

 

Recomandare:

 

      Analizand caracteristicile cu care este prevazut iti recomand sa-l cumperi cat mai repede pentru a nu pierde cel mai bun pret: Verifica oferta pret

 

     Reducerile si promotiile reprezinta oferte limitate datorita stocului din magazin si perioadei mici de timp in care este valabila oferta: Verifica pret redus

 

Generator curent electric Steinhaus PRO-GEN5500, 5500 W cu stabilizator de tensiune, benzina, autonomie 11 h

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *