Frigider cu o usa Haier HTTF-406S pret si specificatii tehnice

         Haier HTTF-406S este un frigider de capacitate mica, ideal in cazul in care locuiesti singur sau spatiul nu iti permite sa achizitionezi un aparat frigorific mult mai mare. Chiar si asa, nu poti spune ca sunt chiar atat compromisurile, partea de functionalitate fiind aceiasi ca la aparatele mult mai mari.  

         Volumul net total al frigiderului Haier este de 73 de litri din care 9 litri apartin pentru zona de congelator iar restul este distribuita pentru frigider. Autonomia de lucru a aparatului este de pana la 10 ore, pana cand temperatura la interior este aceiasi cu cea de la exterior in cazul penelor de curent.

         Constructiv, Haier HTTF-406S este un frigider care arata foarte bine ca design, este construit din materiale de calitate care implica in primul rand inox de culoare gri metalizat. Este silentios in timpul functionarii, economic si eficient in ceea ce priveste puterea de racire. Accesul la interior se face printr-o singura usa care acopera atat zona pentru frigider cat si congelator. In partea de jos acesta beneficiaza de 4 picioruse de sustinere cate il vor ridica la 2 cm deasupra solului. 

        Frigiderul are doua rafturi spatioase, cu o inaltime considerabila, zona in care poti aseza diverse alimente. Usa care inchide incinta are pozitionat un suport, zona unde poti aseza cu usurinta sticlele de bautura racoritoare, sau alte alimente de dimensiuni mai mici. Congelatorul beneficiaza de un singur compartiment de volum 16 litri si are o capacitate de congelare de 4 Kg/24h.

       Atat frigiderul cat si congelatorul beneficiaza de sistem de racire No Frost, o inovatie a acestor vremuri care permite obtinerea unui climat cu temperatura constanta la interior pentru a evita astfel aparitia ghetii. Astfel cu acest frigider poti spune ca ai scapat de problema inghetului. 

       Pentru a modifica temperatura de functionare ai la dispozitie un selector manual pozitionat la interior de unde poti varia in treapta potrivita temperatura dorita. Tot la interior gasesti acesta dispune de sistem de iluminare care te va ajuta sa ai o privire de ansamblu buna oricand ai nevoie sa il folosesti.

       Cei de la Haier au luat in considerare si aspectul consumului atunci cand au studiat capacitatile tehnice ale frigiderului, plasand-ul in randul modelelor deosebit de economice si eficiente ale clasei energetice A+. Pentru acest model se inregistreaza un consum de aproximativ 110 kW/an

Recomandare:

     Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

     Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

     Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

 

Frigider cu o usa Haier HTTF-406S, 81l, Clasa A+, H 84 cm, Argintiu

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *