Frigider cu doua usi Arctic AD54280MT+ specificatii tehnice

   Cu un bun raport calitate/pret si un spatiu generos de 250 litri, frigiderul cu doua usi Arctic AD54280MT+ este o alegere perfecta in cazul in care iti doresti un aparat incapator care sa asigure conditii bune pentru pastrarea alimentelor un timp mai indelungat. Cei de la Arctic ne-au obisnuit pana acum ca nu conteaza atat de mult designul fiind mai importante capabilitatile tehnice, astfel ca au adoptat si de data aceasta acelasi design clasic cu care am fost obisnuiti, modelul de fata fiind complet argintiu fara alte elemente grafice rasunatoare. Folosind doua usi verticale care ofera accesul la interior in mod independent, pentru zona de refrigerare si congelator, acest model ofera o distributie imbunatatita de circulare a aerului, incepand cu primul nivel si terminand cu ultimul. Organizarea interiorului nu depinde astfel de factorul termic, intreg volumul sau fiind ventilat, iluminat si mentinut la o valoare constanta de temperatura. Variatiile de temperatura care survin la deschiderea usii antreneaza compresorul ce utilizeaza un sistem de racire static, punandu-l in functiune la capacitate maxima penru a reface in scurt timp temperatura de conservare a mediului de la interior. Spatiile sunt bine gandite pentru a acoperi nevoi variate de depozitare alimente voluminoase si mai putin voluminoase. Imi place faptul ca cei de la Arctic au renuntat la clasicile manere din plastic deoarece acestea nu ofereau o rezistenta sporita la actiuni repetate de deschidere/inchidere usa. Usile se deschid in mod standard spre dreapta, dar pentru o organizare mai eficienta in spatiu, directia de deschidere poate fi modificata si spre stanga.

 

Avantaje, Arctic AD54280MT+:

  • un frigider cu 2 usi, spatios, compus din zona congelare si refrigerare
  • multiple zone de depozitate, 4 rafturi si 4 suporti usa
  • sistem ECO LED de iluminare interior
  • sistem independent racire: frigider si congelator
  • constructie calitativa, inox, culoare argintie

Dezavantaje, Arctic AD54280MT+:

  • sistem de racire static: frigider si congelator
  • necesita decongelare

 

     Pentru o functionalitate clasica aparatul a fost proiectat ca in partea de sus sa fie plasat congelatorul iar in partea de jos frigiderul. Acest model are tehnologia de dezghetare manuala atat pentru zona de refrigerare cat si congelator. Pentru a mentine un mod de lucru eficient, la nivel consum si eficienta racire, se recomanda ca la perioade de timp de 2-3 luni de zile, aparatul sa fie decongelat in totalitate. Arctic AD54280MT+ folosind o tehnologie de racire statica are un volum net generos pe frigider de 204 l precum și un compartiment special pentru fructe, legume, pește, preparate proaspete etc. Sistemul static cu care este dotat aparatul pastreaza perfect alimentele proaspete. Senzorul amplasat in interiorul frigiderului permite mentinerea temperaturii corecte si limiteaza formarea ghetii pe peretii interiori. Rafturile de depozitare alimente sunt in numar de 4 realizate din sticla termorezistenta ce se curăță ușor și au o rezistență foarte bună la greutăți mari. Poti plasa recipiente grele, de pana la 25 de kg, pe orice raft. Un mare avantaj al acestui model este ca pozitia rafturilor poate fi ajustată după nevoi în trepte de maximum câţiva centimetri. Acest lucru este util deoarece se întâmplă frecvent ca această distanţă să fie cu câţiva milimetri mai mică decât înălţimea standard vaselor sau a borcanelor din comerţ. In partea inferioara a frigiderului Arctic se afla compartimentul cu temperatura de 5°C etans de depozitare al legumelor si fructelor ce le pastreaza un timp indelungat proaspete si cu aromele nealterate ca in ziua in care au fost culese. Usa frigiderului reversibila cu maner vertical cu deschidere spre dreapta este echipata cu 3 suporturi fixe XXL Bottle Raft, dedicat depozitarii sticlelor de mari dimensiuni.

Frigider cu doua usi Arctic AD54280MT+, 250 l, Clasa A+, Garden Fresh, ECO LED, H 160.6 cm, Argintiu

     Aparatul are iluminare Eco Led de 1 W ce ofera lumina mai puternica, cu mai putina caldura degajata si consum energetic de 7 ori mai mic. Pentru a regla temperatura Arctic are la interiorul frigiderului un termostat cu reglare manuala.

     Capacitatea maxima net de 250 litri este impartita intre frigider caruia ii revin 204 litri si congelator cu un spatiu total de 46 litri. Zona de congelare are un compartimente despartit de un raft din sarma. Compartimentul congelatorului ofera variate optiuni multiple de congelare. Accesul la alimente se face foarte usor prin deschiderea unei usi reversibile cu maner vertical cu deschidere spre dreapta. Sertarul detasabil mareste spatiul de congelare a alimentelor, daca e necesar. In plus congelatorul detine un recipient pentru cuburile de gheata. Puterea de congelare a aparatului este de 2.25 Kg de carne sau alte produse in 24 de ore. Aceasta combina frigorifica este prevazuta cu o garnitura antibacteriana care are rolul de a impiedica formarea mucegaiului si patrunderea bacteriilor in interior mentinand prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata.

Frigider cu doua usi Arctic AD54280MT+, 250 l, Clasa A+, Garden Fresh, ECO LED, H 160.6 cm, Argintiu

     Arctic AD54280MT+ a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: SN – ST fiind proiectat sa functioneze economic in intervalul de temperaturii fara sa se suprasolicite de la +10°C in regim de iarna până la +38°C in regim de vara. Este un aspect foarte important la achiziţionarea unui astfel de aparat şi mai ales la alegerea locului de amplasare a acestuia în locuinţă, fiind preferabil evitarea încăperilor calde, cum ar fi de exemplu bucătăria.

Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43

     Arctic avand un grad de izolare foarte bun are autonomie de a rezista fara curent electric 16 ore fara ca alimentele sa se degradeze. Cu functia Eco Buzz acest aparat ne avertizeaza daca am uitat sau nu am inchis bine usa de acces, prevenind si consumul de energie electrica. In plus cu aceasta functie poti preveni si cresterea temperaturii in interiorul aparatului. Eficienta energetica oferita de frigiderul Arctic este foarte buna, avand clasa A+, cu un consum nominal de 620 W/24h. Consumul anual de energie este de 235 kWh/an. Acest lucru i se datoreaza si compresorului universal care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Acest model fiind dotat cu un sistem de amortizare performant este si foarte silentios, avand un nivel de zgomot foarte mic de 40 dB

      Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (I x L x A) cm 160.6 x 54 x 57.4 si o greutate de 46.5 Kg. Acest model detine certificari internationale precum ISO9001, ISO14001- 417156 QMO8 iar produsele au obtinut aprobare internationala. In plus acest aparat detine certificatul german TUV care confirma faptul ca Arctic respecta toate standardele de constructie si siguranta specifice categoriei. Agentul frigorific utilizat de compresor R600a, este nepoluant si nu pune in pericol stratul de ozon din atmosfera. Aceste prezentari de date tehnice sunt utile si lasa la latitudinea dv. pentru a achizitiona un produs de calitate, ce va contribui in mod sigur la un mod de viata cat mai bun.

 

Recomandare:

 

      Este alegerea perfecta daca iti doresti un frigider performant care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bun:  Verifica oferte pret

 

     Primesti garantie extinsa la 5 ani daca il comanzi de aici

 

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ:  Verifica pret redus

 

 

Frigider cu doua usi Arctic AD54280MT+, 250 l, Clasa A+, Garden Fresh, ECO LED, H 160.6 cm, ArgintiuFrigider cu doua usi Arctic AD54280MT+, 250 l, Clasa A+, Garden Fresh, ECO LED, H 160.6 cm, Argintiu

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *