Frigider cu 2 usi Star-Light CDD-240AP o oferta de luat in seama

      Star-Light CDD-240AP este o solutie excelenta in cazul in care locuiesti intr-un apartament de mici dimensiuni, un aparat frigirific excelent care te va ajuta sa mentii un mediu propice pastrarii de lunga durata a alimentelor tale. Daca te intrebi cine sunt cei de la Star-Light, acestia sunt producator autohtoni care impreuna cu cei de la eMag aduc in casele romanilor produse de cea mai buna calitate la preturi accesibile. Dealtfel acest frigider este unul foarte accesibil ca pret, ofera un spatiu optim la interior si beneficiaza de un design clasic, culoarea alba fiind cea preponderenta in aspectul sau. 

     Cu un volum total de 240 litri, acesta este impartit intre doua compartimente astfel: in partea superioara se regaseste un congelator de mici dimensiuni de volum 41 iar restul de 199 litri ii sunt rezervati frigiderului.

Frigider cu doua usi Star-Light CDD-240AP, 240 l, Clasa A+, H 159 cm, Alb

      Frigiderul Star-Light CDD-240AP imbina managementul spatiului cu performanta de conservare ridicata. Este ideal pentru mentinerea alimentelor proaspete, fara grija facturilor ridicate la energia electrica. Asta pentru ca, spre deosebire de modelele anterioare, frigiderul Star-Light CDD-240AP consuma cu pana la 20% mai putine resurse datorita clasei energetice A+. Consumul inregistrat in timpul functionarii sale indica o valoare de numai 0.62 kWh/24 h. 

     Frigiderul Star-Light CDD-240AP dispune de un spatiu de stocare generos pentru familia ta. Cele 4 compatimente iti ofera libertate in organizarea alimentelor, datorita proiectarii orientate catre utilitate si functionalitate. Rafturile ajustabile, usa reversibila sau spatiul suficient pentru sticle, de pe usa, iti va permite o depozitare eficienta. Ai la dispozitie un compartiment dedicat pentru branzeturi si altul pentru fructe si legume, situat pe ultimul nivel de jos.

       Congelatorul este compus dintr-un singur compartiment care beneficiaza de o performante de congelare de 2 Kg la 24 de ore. Sistemul de dezghetare este unul manual, astfel ca la intervale de timp regulate va trebui sa il decongelezi pentru a-si pastra performantele bune la racire.    

       Este si silentioas, astfel ca nu vei avea probleme cu zgomotul in timpul functionarii acestuia (nivel zgomot 42 dB).

 Recomandare:         

           Comanda-l acum si beneficiezi de transport gratuit si de garantie 24 de luni: Vezi oferta curenta

          Deasemenea zilele acestea daca ai noroc il poti gasi la reducere de pret, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

        Mai multe imagini si date tehnice poti gasi si pe pagina producatorului aici

 

Frigider cu doua usi Star-Light CDD-240AP, 240 l, Clasa A+, H 159 cm, Alb Frigider cu doua usi Star-Light CDD-240AP, 240 l, Clasa A+, H 159 cm, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *