Fotoliu/Scaun Kring Fusion, pret specificatii design (review)

       Acolo unde partea functionala si designul se intalnesc pentru a oferi un mix perfect de imagine si confort, trebuie sa se regaseasca cel putin un scaun modern asemenea celui de la Kring Fusion. Disponibil in doua variante de culoare, pe verde sau gri, ai o optiune variata pe care sa o asortezi locuintei tale. Kring Fusion, este un scaun de tip fotoliu perfect conturat pentru a va oferi un confort maxim ce combina doua tipuri de material, otel si material moale sezut, ce include burete si tapiterie textila. Kring Fusion este un model placut ca design, ramele de sustinere din otel sunt perfect aranjate la imbinari astfel incat sa ofere siguranta in cazul unei utizari frecvente, pentru o perioada de timp de lunga durata. Baza sa aurie din metal iese delicat in evidenta pe tapiteria din catifea in culori care te vor ajuta sa aduci o pata de culoare in amenajarea locuintei.

 

Fotoliu/Scaun Kring Fusion, material textil, Verde

  Materialul de rezistenta din otel al cadrului suporta o greutate maxima a unui utilizator de pana la 120 Kg. Scaunul Kring Fusion se remarca prin simplitatea liniilor, ergonomie si functionalitate, acesta fiind perfect adaptat atat pentru sali de conferinte, spatii de asteptare, cat si pentru zona de dining sau bucatarie. Dimensiunile exacte ale acestui scaun sunt urmatoarele: lungime 38 cm/latime 55 cm/inaltime 82 cm. Beneficiile pe care le promoveaza acest scaun aduc de partea utilizatorului urmatoarele avantaje:

 

  •  Design ergonomic;
  •  Linii simple si drepte;
  •  Potrivit pentru zona de dining, bucatarie, sali de asteptare, sali de conferinte etc;
  •  Constructie inovatoare
  •  Cadru din otel rezistent.

 

    Spatarul acestui model este lat si ondulat, asigurand o pozitie confortabila coloanei vertebrale. Odata comandate, scaunele ajung prin curier asamblate, astfel ca sunt gata pentru a fi utilizate imediat. Iti recomand sa iei un numar par din acestea, 2 modele sau chiar un set complet format din 4 astfel de modele, pentru ca nu vrei sa ai dealtfel mai multe tipuri de scaune in zona de dinning.

 

Recomandare:

 

        Kring Fusion este exact ceea ce imi trebuia un scaun confortabil care sa ofere un confort deplin intreaga zi: Verifica oferta pret

 

       Il poti achizitiona zilele acesta avand o reducere destul de consistenta, acestea fiind incluse in cea mai noua campanie de reduceri, oferta pe care o consider un best buy: Verifica pret redus

 

Fotoliu/Scaun Kring Fusion, material textil, Verde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *