Fierastrau electric cu lant Steinhaus PRO-ECS20 pret si specificatii tehnice

     Daca esti in cautarea unui fierastrau electric, pentru a fi utilizat acasa sau la munca in mod ocazional pentru acele treburi care nu pot fi executate manual, iti recomand Steinhaus PRO-ECS20. Nu este un model din gama profesionista, dar atat cat timpul are o valoare importanta pentru tine si doresti sa minimizezi efortul de pus in munca ta, pretul, dar si calitatile sale tehnice il recoamnda ca fiind o unealta utila la casa oricarui mestesugar. Chiar daca ar fi si alte variante mai bune in piata, sunt si beneficii care le capeti odata cu acesta, in primul rand pretul foarte bun dar si greutatea infima care il va face sa fie usor de manevrat. Steinhaus PRO-ECS20 este mai mult o unealta de uz personal, nu o recomandacelora care doresc sa o utilizeze in mod sistematic pe santiere complexe, folosirea sa fiind una de moment, cat sa te scape din anumite probleme. 

Fierastrau electric (Drujba) cu lant Steinhaus PRO-ECS20, 2000W, lama 40.6 cm

 

    Din punct de vedere al aspectului, acesta este format din lama care este pusa in miscare de motorul puternic de 2000 W din dotare, beneficiaza de aparatoare in plastic pentru prevenirea accidentelor, un maner tot din plastic pentru manuirea sa, tragaci pentru reglarea vitezei de taiere prin apsarea ferma la mana. Chiar daca garantia oferita este una de 2 ani, trebuie sa stii de la inceput ca o functionare corespunzatoate a acestui fierastrau este data si de modul cu te vei ingriji de acesta, sa il unghi cu ulei la angrenaje, in zona de frecare a lamei. In timp lama se poate toci, dar asta nu este o problema deoarece poate fi inlocuita cu alta noua, In partea laterala beneficaza de un sistem de prindere pe baza de filet de culoare rosu. Lantul ce parcurge toata zona de actiune a lamei de taiere are o viteza de 13,1 m/s iar distanta pe care o parcurge este de 40.6 cm. 

 

     In momentul in care fierastraul a pornit urmareste linia dreapta prin care urmeaza sa tai pentru un rezultat cat mai eficient. Atunci cand aproape ai finalizat lucrul, asigura-te ca la capatul lemnului care a fost taiat nu au ramas aschii ce se pot desface din cauza greutatii mari a fierastraului. Intretinerea acestui fierastrau consta in primul rand in curatarea periodica a acestuia cu o pensula moale si curata sau cu o suflanta de indepartare a prafului si a resturilor.

 

Recomandare:

 

       Analizand caracteristicile cu care este prevazut iti recomand sa-l cumperi cat mai repede pentru a nu pierde cel mai bun pret: Verifica oferta pret

 

     Reducerile si promotiile reprezinta oferte limitate datorita stocului din magazin si perioadei mici de timp in care este valabila oferta: Verifica pret redus

 

 

Fierastrau electric (Drujba) cu lant Steinhaus PRO-ECS20, 2000W, lama 40.6 cm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *