Fier de calcat Philips Azur GC4860/02 pret si specificatii tehnice

      Fierul de calcat Philips Azur GC4860/02 reprezinta o solutie excelenta pentru oricine isi doreste un dispozitiv de calcat performant, disponibil la un pret accesibil care sa ofere rezultate pe masura. Arata foarte bine si ca design, este compact iar materialele de calitate folosite in constructia acestuia reprezinta garantia ca avem de-a face cu un produs fiabil in timp. Manerul de sustinere superior este unul solid si comod si permite o manerare usoara a fierului de calcat.

        Talpa SteamGlide reprezinta elementul cheie in tot acest angrenaj oferind o trecere usoara peste tesatura. La prima vedere aceasta pare destul de masiva, are o rezistenta sporita la zgariere si este usor de curatat. Fantele de pe suprafata acesteia disperseeaza aburul emis prin orificiile specifice pe toata suprafata de lucru. Varful talpii alungit permite accesul chiar si in acele zone mai greu accesibile oferind rezultate la fel de bune. 

       Fierul de calcat Philips Azur GC4860/02 are o greutate de 1.6 Kg, ceea ce il face usor de manevrat pe orice suprafata. Capacitatea rezervorului este de 0.35 litri iar jetul de abur asigurat functionarii acestuia are un debit de pana la 200 de g/min. In modul de functionare Eco acesta foloseste mai putina energie electrica in timpul functionarii, la anumite intervale de timp daca nu este utilizat devenind inactiv. Avand o putere maxima de 2600 W, intreg procesul de incalzire nu dureaza mai mult de 1 minut.

     Functia de oprire automata de siguranta opreste automat fierul de calcat Philips daca nu este utilizat timp de 10 minute, pentru a economisi energie.

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti un fier de calcat performant usor de utilizat si disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

      Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere de pret, acesta avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

 

Fier de calcat Philips Azur GC4860/02, Talpa SteamGlide, 2600 W, 0.35 l, 200 g/min, Albastru/Negru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *