Fier de calcat cu abur Tefal Supergliss FV4911, pret, specificatii tehnice

      Cu noul fier de calcat Tefal Supergliss FV4911 de culoare alb/auriu fabricat in Franta chiar si cele mai dificile cute vor fi istorie datorita tehnologiilor de ultima generatie de la Tefal. Punctul forte al acestui fier de calcat il reprezinta talpa al carui design inovativ este conceputa sa ofere un flux de abur continuu abundent pentru a te ajuta sa indepartezi mai usor cutele dificile. Aceasta ofera o aderenta mult mai buna fata de alte dispozitive clasice ajutandu-te sa calci cu usurinta fara a insista asupra cutelor de mai multe ori. Talpa Durilium ce constituie cea mai importanta parte componenta a acestui aparat, asigura o alunecare exceptionala, o distributie perfecta a aburului si este rezistenta la zgarieturi pentru sesiuni de calcat rapide si eficiente. Talpa a fost conceputa pentru o alunecare fara efort pe orice tip de tesatura. Tehnologia Durilium asigura cea mai buna si mai rapida alunecare de la TEFAL, fara a depune effort si o difuzie optima a aburului pentru sesiuni de calcat eficiente si rapide.

Fier de calcat cu abur Tefal Supergliss FV4911, 2400 W, 130 g/min, Auto Steam, Alb/Auriu

    Aparatul ofera urmatoarele optiunii: Debitul de abur este variabil de până la maxim 30 g de abur pe minut pentru a umezi şi înmuia ţesăturile, indepartand cele mai dificile pete si asigurând o călcare perfectă. Jetul de abur este puternic de până la maxim 130 g de abur pe minut pentru netezirea cutelor foarte dificile. Abur vertical unde jetul de abur vertical, este ideal pentru ţesăturile delicate. Acest model are si functia pulverisare/spray care are rolul de a pregati tesatura pentru trecerea fierului, asigurand o calcare perfecta la cele mai diverse tipuri de tesaturi. Aparatul va asigura cu talpa Durilium o alunecare de lungă durată şi distribuirea excelentă a aburului. Aparatul cu tehnologia Smart Technology, are un rezervor cu capacitate de 270 ml de apă necesar pentru o sesiune de călcare fără întreruperi. Tehnologia Smart Technology ofera o combinatie perfecta de temperatura si abur pentru a calca orice tip de tesatura. In plus aceasta tehnologie avansata Smart Protect ofera posibilitatea de calca cu usurinta orice tesatura fara a avea grija hainelor deteriorate de fierul de calcat. Varful fierului a fost conceput pentru a ajunge cu precizie in zonele dificile, cum ar fi zonele din jurul nasturilor. Atunci cand doriti sa economisiti energie, puteti seta aparatul in functia ECO (25% economie de resurse), utilizandu-l la fel de eficient. Aparatul este uşor, stabil şi uşor de manipulat datorită mânerului confortabil şi a cablului de alimentare lung de 2 m.

 

     Aparatul este dotat si cu 3 sisteme de siguranta pe partea electrica si termica. Are functie de oprire automata in situatia in care este lasat nesupravegheat accidental, fierul de calcat se opreste automat. Daca este lasat in pozitie verticala, se va opri in 8 minute. Daca este lasat pe talpa sau intr-o parte, este nevoie de doar 30 secunde pentru ca fierul sa se opreasca automat.Sistemul antipicurare previne scurgerea apei pe tesaturi si aparitia petelor chiar si atunci cand calci tesaturi delicate la temperaturi reduse. Fierul de calcat permite o difuzie optima a aburului pe intrega suprafata a talpii. Aburului este eliberat atat prin varf, cat si prin mijlocul talpii pentru rezultate optime si rapide.

 

Fier de calcat cu abur Tefal Supergliss FV4911, 2400 W, 130 g/min, Auto Steam, Alb/Auriu

 

     Din punct de vedere energetic fierul de calcat Tefal Supergliss FV4911 dezvolta o putere totala de pana la 2400 W cu alimentare de la reteaua de curent electric 220 V. Aparatul este dotat si cu sisteme de siguranta pe partea electrica si termica datorita termostatului de protectie performant din dotare. Acest aparat cu sistem anti-alunecare, avand greutatea de 1,29 Kg si dimensiunile de (W x D x H)cm: 33 x 13 x 17 ne va bucura inca de la prima folosire iar multitudinea de functii ne va ajuta sa calcam mult mai usor orice fel de material.

 

Recomandare:

 

     Este alegerea perfecta daca iti doresti un fier de calcat performant usor de utilizat si disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

 

     Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca il comanzi de aici

 

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere de pret, acesta avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

 

Fier de calcat cu abur Tefal Supergliss FV4911, 2400 W, 130 g/min, Auto Steam, Alb/Auriu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *