Evaluarea Nationala 2020. Matematica – Cea mai buna culegere de probleme

   Asadar un nou an inseamna ca de fiecare data schimbari in programa de studiu la fel si modul de abordare al examenului de “Evaluare Nationala”, pentru disciplina matematica, programat anul viitor in 2020 pentru elevii de clasa a VIII-a. Este important sa folosesti in pregatirea examenului carti avizate MEN pentru a fi sigur ca urmezi toate obiectivele fixate de aceasta disciplina. Pentru o pregatire individuala cat mai eficienta este important sa urmaresti manualul de la clasa, sa rezolvi problemele propuse de profesorii indrumatori iar supimentar sa lucrezi cat mai multe exercitii din culegerile de matematica avizate. Culegerea de probleme “Evaluarea Nationala 2020. Matematica – Clasa 8” –  avand ca autori profesorii Gheorghe Iurea, Dorel Luchian urmareste intocmai acest proces de pregatire personal, punand bazele cunostiintelor invatate la clasa. Acest ghid complet de pregatire al examenului de Evaluare Nationala pentru proba de matematica este in concordanta cu programa scolara in vigoare si cu toate manualele aprobate de M.E.N.

 

  Un prim element de noutate, care face din acest ghid un instrument extrem de util pentru elevi si profesori il reprezinta temele recapitulative si memoratorul introduse in lucrare. Rolul acestora este de a-i oferi elevului reperele solide de care are nevoie in sistematizarea cunostintelor acumulate si in organizarea eficienta a procesului de invatare. De asemenea, posibilitatea de a studia metodic baremele, raspunsurile si sugestiile de rezolvare ofera un feedback imediat celui care invata, dar si profesorilor si parintilor, permite autoevaluarea, monitorizeaza progresul individual si motiveaza elevul sa atinga, pas cu pas, nivelul maxim in pregatirea pentru examen. Toate cele 90 de teste contin bareme, raspunsuri si sugestii de rezolvare.

 

• Un memorator ce include cele mai importante notiuni si definitii din programa
• Teme recapitulative
• 5 variante de subiecte pentru simularea din luna decembrie
• 5 variante de subiecte pentru simularea din luna martie
• 80 de variante de subiecte dupa modelul M.E.N.

 

Lucrarea “Evaluarea Nationala 2020. Matematica” cuprinde:

 

Culegerile de probleme sunt un instrument principal de lucru, atât la clasă cât şi acasă. Pentru însuşirea noţiunilor, pentru fixarea acestora şi pentru pregătirea în vederea evaluărilor periodice sau finale. Fie ca esti parinte sau profesor trebuie sa constientizezi importanta acestora in bagajul elevului, inca din primele saptamani de scoala pentru a usura astfel activitatea de asimilare noi cunostiinte prin exercitiu. Culegerea de probleme Evaluarea Nationala 2020. Matematica – Clasa 8 – Gheorghe Iurea, Dorel Luchian, reprezinta un intrument de lucru potrivit pentru a bifa cu brio, prima nota mare in examen, la matematica. Inveti din timp, repeti progresiv si experimentezi exercitii cat mai variate, te ajuta sa scapi de teama de examen, totul fiind in fond o banalitate daca esti bine pregatit. Recomand aceasta culegere!

 

Toate comenzile din categoria carti scolare, ajung rapid la tine in decurs de 1-2 zile: Vezi oferta completa

In plus zilele acestea beneficiezi de GRATUITATE la transport, daca comanzi de aici

Evaluarea Nationala 2020. Matematica - Clasa 8 - Gheorghe Iurea, Dorel Luchian

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *