Espressor manual Star-Light ESD-170SS – Review si specificatii tehnice

     Daca esti un pasionat al bauturilor energizante pe baza de cafea iar o noua zi nu poate incepe fara una preparata rapid, iti recomand un aparat care te va ajuta de fiecare data sa o faci la modul profesionist, cu ajutorul lui Star-Light ESD-170SS. Espressorul manual Star-Light ESD-170SS este un dispozitiv care nu ar trebui sa lipseasca de pe masa unei gospodine fiind un adevarat ajutor fie ca vrei sa prepari o cafea, un latte machiato sau un cappuccino. Nu ocupa nici prea mult loc designul fiind unul compact ce se potriveste oriunde in bucataria ta. Are o constructie placuta la vedere din inox, beneficiaza de toate avantajele unui dispozitiv modern, pe care sa il integrezi la tine acasa alaturi de celelalte aparate electrocasnice.

       Panoul de comanda este simplu de utilizat mai ales ca beneficiaza de un set de pictigrame care pot fi actionate prin simpla atingere. Astfel economisesti timp, ajungand mai repede la rezultatul dorit. Setarile de lucru se executa cu usurinta, manevrarea aparatului in sine fiind un proces gandit sa fie cat mai simplu. Alegi unul din butoanele sensibile la atingere One Touch si astfel prepari rapid sortimentul de cafea dorit. Setarile de lucru odata operare pot fi folosite in aceeasi masura, fara a mai fi nevoie sa parcurgi acelasi lung proces de fiecare data. 

Espressor manual Star-Light ESD-170SS, 15 Bar, 1.7 l, Dispozitiv spumare, Recipient detasabil lapte 0,5 l, Inox

      Alimentarea aparatului de face prin partea de sus, unde poti folosi ca solutie doar cafea macinata. Alte elemente distinctive care vor influenta gustul cafelei sunt carafa de lapte care poate fi detasata si are o capacitate de 0.5 litri, rezervorul de apa de 1.7 litri, totul care pus sub influenta unei presiuni la interor de 15 bari va face ca rezultatul cafelei preparate sa fie cel dorit, gustoasa si plina de aroma. Presiunea ridicata combinata cu un flux de abur fierbinte va face ca intreaga aroma a cafelei sa fie extrasa cat mai bine, astfel incat sa te bucuri de tot ce e mai bun din cafeaua aleasa. Sistemul de dozaj manual permite alimentarea unei singuri cani de cafea.

     Pentru a da un plus de consistenta cafelei preparate, espressorul manual Star-Light ESD-170SS beneficiaza si de sistem propriu de spumare a laptelui. Spuma provenita din lapte se va aseza estetic la suprafata, contribuind la aspectul bauturii servite dar si din punct de vedere al calitatii gustului. Este un element care ar trebui sa se regaseasca in cazul tuturor espressoarelor moderne.

     Espressorul manual Star-Light ESD-170SS are o putere exprimata de 1470 W, asemenea espressoarelor automate si alte modele mai scumpe. Chiar daca cafeaua a fost preparata mai devreme, cu functia pad incalzit, poti mentine cafeaua preparata in timp la o temperatura constanta, astfel incat sa para proaspat facuta la orice ora. Deasemenea in cazul in care aparatul nu mai este folosit mai mult timp, acesta se va deconecta de la sursa de alimentare in mod automat. 

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti un espressor performant de real ajutor in special in diminetile in care esti in graba cu pregatitul cafelei: Verifica oferta pret

       Daca ai noroc zilele acestea il poti achizitiona la reducere de pret, avand un discount semnificativVerifica pret redus

 

Espressor manual Star-Light ESD-170SS, 15 Bar, 1.7 l, Dispozitiv spumare, Recipient detasabil lapte 0,5 l, Inox

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *