Epilator IPL BaByliss G960E pret si specificatii tehnice

         Acum e o certitudine ca poti avea si tu picioare fine si delicate fara a mai fi nevoita sa apelezi la vechile tehnici care erau destul de dureroase. Totul este simplu si rapid si nu implica deloc durere cu noul epilator IPL BaByliss G960E. IPL Homelight Sensor poate elimina usor si fara durere parul nedorit. Aparatul are incorporat un senzor ce detecteaza automat tipul de piele. 

 

         BaByliss G960E este un epilator minune care foloseste tehnica IPL –  a pulsatiilor luminoase. Aparatul emite un impuls luminos foarte intens care apoi este absorbit de diferite structuri ale pielii radacina si fir de par, procedeu care daca este urmat 7-8 sedinte la interval de 1 saptamana duce la caderea in timp a parului inestetic. Efectul este unul de lunga durata si da rezultate cu atat mai bune daca firul de par este inchis la culoare, de regula negru. Poti selecta si un nivel de intensitate al luminii potrivit pentru pielea ta, in cazul de sensibilitate la nivelul pielii recomand sa folosesti treapta 1 pe care o poti varia pana la o valoare maxima la treapta 2.

 

        Panoul de comanda este situat la indemana pe maner si poate fi accesat rapid, toate informatiile legate de procesul de functionare fiind afisate pe ecranul LCD din dotare. Designul sau este unul ergonomic care ii permite acestuia sa incapa cu usurinta in geanta de voiaj.

 

        Flash-ul luminos cuprinde o zona suficient de mare astfel incat un epilat complet sa nu dureze mai mult de 30-45 de minute, in functie de priceperea fiecaruia. Aparatul de epilat poate fi folosit conectat la priza sau pe baterie, autonomie fiind de aproximativ 600 de flash-uri la o incarcare completa. Lampa de inalta performanta pe baza de quartz are o capacitate maxima de 300.000 impulsuri de lumina si 30 de programe complete de lucru.

 

        Epilatorul IPL BaByliss G960E asigura un tratament sigur si eficient pentru fata, brate, subrate, picioare si zona inghinala. In toata aceasta perioada de folosire, medicii recomanda sa nu expui zonele tratate la soare.

 

Recomandare:

        Este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv cu adevarat revolutional capabil de cele mai bune rezultate in cel mai scurt timp posibil: Verifica oferta pret

 

        Il poti achizitiona zilele acestea avand o reducere consistenta, pret la cate consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat

 

        Vezi parerile celorlalte posesoare care deja au testat acest produs citind sectiunea comentarii de aici

Epilator IPL BaByliss G960E, Senzor de contact, 300.000 impulsuri, 30 de programe, Fara UV, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *