Epilator BaByliss IPL Homelight G933E performante bune si rezultate pe masura

          Stiu ca vara sta sa inceapa asa ca majoritatea dintre noi cautam sa aratam cat mai bine in sezonul ce pare destul de aproape iar cum pe internet majoritatea saloanelor sar care mai de care sa ofere promotii la epilarea definitiva, eu iti voi spune ca ai posibilitatea sa incerci acest truc chiar la tine acasa cu noul aparat de epilare definitiva BaByliss IPL Homelight G933E. Noua tehnologie IPL se foloseste de undele emise de tip lumina pulsata pentru a indeparta firele de par nedorite, atat din zona fetei sau de pe picioare. Tehnologie inovatoare bazata pe lumina, denumita lumina intens pulsata (IPL), intrerupe ciclul de crestere a parului, aplicand la radacina impulsuri delicate de lumina pentru a inhiba cresterea.

 

        Pentru a obtine rezultate este nevoie sa parcurgi mai multe sedinte, 5 la numar, dupa care vor aparea si primele rezultate vizibile. In functie de tenul tau si felul cum se comporta pielea, aparatul dispune de 15 trepte de intensitate. Avantajul unui astfel de aparat tine de faptul ca nu provoaca deloc durere, senzatia in timpul folosirii fiind de o piscatura aproape insesizabila, produsa in urma flash-ului puternic luminos. Tehnologia cu Quartz ofera o precizie foarte buna de actionare fiind capabil sa emita pana la 100.000 de impulsuri de lumina. La fiecare aplicare, flash-ul luminos acopera o suprafata de pana la 3 cm, oferind de fiecare data precizie si control manual usor.

 

     Ca performante modelul BaByliss IPL Homelight G933E are 100.000 de pulsatii suficient de multe pentru o folosire de lunga durata. Impulsul luminos va putea fi actionat folosind comenzile accesibile din zona degetului de pe manerul de sustinere.

 

Recomandare:

 

         Este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv cu adevarat revolutional capabil de cele mai bune rezultate in cel mai scurt timp posibil: Verifica oferta pret

          Daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere de pret, acesta avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

 

Epilator BaByliss IPL Homelight G933E, 100.000 impulsuri, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *