eMAG sarbatoreste 18 ani si face cinste cu reduceri de 10.000.000 lei

       Cei de la eMag ne-au obisnuit cu surpriza placute mai mereu in perioada asta, doar ca de data aceasta totul va fi mult mai special deoarece sunt 18 ani de online de cand au procesat prima comanda,  astfel ca incepand de maine 3 decembrie te invit sa stai cu ochii atintiti pe site, deoarece vor fi reduceri consistente la toate categoriile de produse. Fiind vorba si de perioada sarbatorilor pana la care nu mai este mult de asteptat, e ocazia perfecta de a definitiva lista de cadouri pe care le vei oferi celor dragi. 

 

      Pe langa reducerile din catalog, la orice comanda vei primi si un voucher cadou ce insumeaza 10% din comanda ta, pentru care va trebui sa folosesti codul special eMAG18ANI in cosul de cumparaturi. Pentru a fi mai explicit cu privire la metoda de desfasurare te invit sa studiezi regulile de calcul in ghidul de cumparaturi disponibil la urmatoarea adresa: Ghid de cumparaturi eMAG 18 ani.

 

     Recomandarea mea e sa verifici din timp preturile si sa iti faci liste inca de pe acum ca maine sa actionezi rapid inca de la prima ora a diminetii deoarece cele mai bune oferte se vor epuiza printre primele astfel:

 

             Telefoane mobile la reducere

             Laptopuri la reducere

             Masini de spalat, combine frigorifice si incorporabila la reducere

             Articole sport, sport si parfumuri la reducere

 

      Tot de maine dimineata o serie de preturi din sectorul resigilate se vor gasi la preturi mult mai mici, discount-ul aplicandu-se raportat la reducerile afisate pentru produsele aflate in stare sigilata. Daca vrei sa economisesti bani si in acelasi timp sa iti cumperi produsul favorit, te invit sa rasfoiesti si sectiunea resigilate: Reduceri resigilate aici

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *