Dulap utilitar Irim Laundry, pret si specificatii design

    Irim Laundry este un dulap utilitar pe care il poti folosi si pe post de organizator haine sau oricare alte obiecte ce le doresti sa le tii undeva la interior ordonate. In locul fostei debarale, poti folosi un astfel de dulap utilitar, un model cu o structura destul de simpla, disponibil la un pret accesibil. Accesul la interior se face separat, prin intermediul a doua usi, unul dintre spatii find destinat masinii de spalat.

 

Dulap utilitar Irim Laundry, 2 usi , spatiu masina de spalat, culoare Sonoma Arven

 

    Daca ai calculat spatiul de depozitare necesar si il depaseste cu mult pe cel de care dispui in dormitorul tau, atunci Irim Laundry poate fi o solutie ideala in acest caz. Irim Laundry a fost proiectat initial sa ofere un spatiu pentru pastrarea rufelor murdare ce urmeaza a fi pastrate pana la atingerea cantitatii dorite raportate la capacitatea masinii de spalat. Irim Laundry poate folosit ca spatiu pentru depozitarea hainelor sau a incaltamintii pe care nu o mai folosesti, un mini dressing sau orice alt scop. In partea de jos chiar poti incadra o masina de spalat sau un uscator, dimensiunile exacte pentru acest corp fiind de 70 x 66,8 x 88 cm. Spatiul ramas superior are doua polite care definesc 3 rafturi.

Dulap utilitar Irim Laundry, 2 usi , spatiu masina de spalat, culoare Sonoma Arven

    Comanda acesteia se livreaza demontat, ambalat in cutii de carton. Pentru asamblare, kit-ul de comanda cuprinde schita montaj, feronerie, certificat garantie si de conformitate.

 

Recomandare:

 

      Recomand aceasta baza pentru baie tuturor celor care isi doresc un produs de calitate, aspectuos, disponibil la un pret accesibil: Verifica oferta pret

 

      Profita de reducerile in curs de saptamana aceasta si achizitioneaza baza pentru baie la un pret mult mai mic: Verifica pret redus

Dulap utilitar Irim Laundry, 2 usi , spatiu masina de spalat, culoare Sonoma Arven

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *