🥇 Dormitor complet Kring Yasmine, pret, specificatii de design

   Rareori se intampla ca spatiul alocat dormitoarelor sa fie unul generos, ceea ce pune mari probleme in amenajarea lor. Și când mă refer la spațiu spun nu doar despre metri pătrați, ci și despre golurile existente în cameră, adică poziția ușii de interior și a ferestrei. Modul cum sunt prezente aceste goluri în cameră se resimt ca fiind problematice mai ales când îți dorești un dulap în spațiul odihnei pentru că patul, de regulă, e ușor de amplasat, dar ocupând o suprafață importantă, nu mai lasă loc de altceva în încăperile mici. Spatiul trebuie calculat centimetru cu centmetru si astfel trebuie dozat cat mai inteligent pentru a fi impartit de obiecte de real interes cum ar fi o comoda, un sifonier, si cel mai important, patul, care daa, trebuie sa fie unul cat se poate de generos. 

   Kring Yasmine este setul complet de mobilier pentru un dormitor excelent daca doresti sa bifezi aceste cerinte, oferind un spatiu de dormit generos, un dulap stanga/ dreapta cu bara inox cu vitrina suspendata ( prinsa intre cele 2 dulapuri ) prevazuta cu 3 usi ( din care una rabatabila) si loc expunere Avand in vedere ca in aceeasi camera va fi un pat si un dulap in acelasi timp, distanța dintre pat și dulap e bine să fie de 80 cm (pentru acces la dulap, care de regulă are 50 cm lățime pentru ușile sale). Albul este cea mai utilizata culoare in amenajarea dormitoarelor mici, iar avantajul sau este ca se potriveste oricarui stil de design, insa, daca vrei sa incorporezi si putina culoare, exista solutii astfel incat rezultatul final sa fie unul de exceptie. Kring Yasmine poate fi achizitionat in doua versiuni de culoare, culoarea deschisa crem, si in varianta culoare inchisa intr-un contrast crem/maro.

Completul include:

 – dulap stanga/ dreapta cu bara inox – cu rol dublu de noptiera si depozitare ( polite ) – 2 buc- 40 x 40 x 200 cm.
– vitrina suspendata ( prinsa intre cele 2 dulapuri ) prevazuta cu 3 usi ( din care una rabatabila) si loc expunere – 145 x 30 x 60 cm.
– pat pentru saltea de 140 x 200 cm.

Dormitor complet Kring Yasmine, 295x200x200 cm, Sonoma inchis/Sonoma deschis

       Setul dormitor complet Kring Yasmine ofera un pat excelent pentru dormit, compact, rezistent, care iti va fi prietenul cel mai bun in zilele in care cauti sa te relaxezi sau sa prinzi un somn bun dupa o zi istovitoare la munca. Modelul de fata, in culoarea crem (culoare ce imita lemnul proaspat finisat) se potriveste perfect cu acele camere ce se doresc a fi luminoase. Patul vine dotat si cu o tablie de inaltime 53 cm deoarece designul acestuia este menit sa asigure cel mai bun confort utilizatorului. Structura de rezistenta a acestuia ofera siguranta deplina utilizatorului, are o structura interna din rame din lemn peste care este pozitionata zona de saltea. Materialul de constructie este PAL melaminat cu cant din ABS. In partea acestuia se afla spatiile de depozitare propriu zise iar in partile laterale cate un rand de 5 dulapuri suprapuse. Mobilierul spatios este o piesa de mobilier la care viseaza orice femeie. Ergonomic, incapator, vei gasi in cele 5 dulapuri de tip sifonier conditii perfecte pentru depozitarea celei mai extinse garderobe. Dulapurile din dormitor sunt cele in care iti pastrezi intreaga garderoba, asa ca dressingul trebuie sa fie suficient de spatios, sa fie inteligent compartimentat si sa te ajute sa faci incaperea sa para mult mai mare. Dormitorul Kring Yasmine te ajuta sa eficientizezi spatiul, sifonierul din unghi folosind un spatiu, de obicei irosit, iar culoarea lemnului , impreuna cu liniile drepte ofera luminozitate si un aer modern camerei. Comoda din jurul patului respecta aceleasi linii de design si culoare oferind spatii mici si utile unde poti aseza lucrurile cele mai des utilizate, la indemana, in apropierea patului.

     Sunt multumita de alegerea facuta, dormitorul acum arata extraordinar cu noua mobila, aspectul general fiind unul modern si functional, avand acces rapid la toate lucrurile necesare unei familii obisnuite.

 

Recomandare:

 

     Consider ca este o solutie perfecta daca vrei sa iti redecorezi dormitorul fiind o structura de mobilier impresionanta. Mobilierul degajat nu va sufoca încăperea si va ajuta la crearea unei senzaţii de spaţiu liber: Verifica oferta pret

    Daca reusesti sa il achizitionezi si cu reducerea de pret care este prevazut acum in magazinele online consider ca este un best buyVerifica pret redus

 

Dormitor complet Kring Yasmine, 295x200x200 cm, Sonoma inchis/Sonoma deschis

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *