Cuptor incorporabil Indesit FIMB 53 KAIX performante excelente la un pret accesibil

      Indesit FIMB 53 KAIX este un cuptor de dimensiuni mai mici, fiind o alegere de luat in seama in cazul in care bucataria ta nu are o suprafata tocmai generoasa. Poti profita si de calitatea incorporabila a acestuia pentru a-l incadra in interiorul mobilei de bucatarie, pentru a salva astfel destul de mult loc in interiorul casei tale. Trebuie tinut totusi cont de dimensiunile acestuia, care sunt reprezentate de urmatoarele valori: 60 x 60 x 54.5 cm. 

       Designul de exterior este unul deosebit datorita calitatii materialor combinate perfect astfel incat sa surprinda de fiecare data in peisajul bucatariei tale. Acesta este complet de culoare gri metalizat, sticla usii de acces fiind o pata de culoare neagra in acest design, la care se adauga o linie ce diferentiaza zona panoului de comanda. Panoul de comanda dotat cu un superb display LED iti va indica diverse informatii cu privire la programe, functii aferente programelor dar si timpul ramas pana la incheierea unui ciclu complet de gatire. Butoanele laterale deservesc functiile de alegere temperatura si cele de programe de gatit.

      Programele de lucru, acopera o gama destul de variata de necesitati astfel: incalzire rapida, iluminare interioara, ventilare cu convectie, grill, etc. Procesul de incalzire are loc foarte rapid, iar in maxim 4 minute temperatura la interior atinsa va fi una de 100 de grade Celsius. Pregatirea alimentelor va fi un proces care nu va dura mult timp, prioritar in cazul cuptorului de gatit fiind reusita de a gati alimentele in mod economic, cu un timp cat mai scurt.

      Sistemul de iluminare interior iti va permite sa urmaresti intreg procesul de gatire de afara, fara sa mai fie nevoie sa deschizi usa cuptorului, lucru cum se intampla cu vechile aragaze. In cazul iin care iti lac la fel de mult fripturile, poti utiliza functia grill, excelenta in acest caz.Este un cuptor bine pozitionat si din punct de vedere al consumului, un model economic care nu va influenta foarte mult factura la curent, incadrat in clasa energetica A, pentru care are un consum de aproximativ 0.7 kW, in timpul unui program de gatit normal.

      Nu beneficiaza de sistem de curatare automat, dar nu e nicio problema deoarece materialele din constructia sa, atat de la exterior cat si interior, mare parte inox si suprafata din email, permit curatarea acestuia simplu si rapid cu o carpa de bucatarie.

Recomandare:

         Este o solutie de bun gust, care ofera multiple functionalitati, pentru a dota bucataria ta, totul la un pret accesibil: Verifica oferta pret


       Beneficiaza de transport gratuit si garantie de 24 de luni daca il comanzi de aici


       Zilele acestea il poti achizitiona, la un pret redus, avand un discount destul de semnificativ, o oferta buna care nu va sta mult pe rafturile magazinului online: Verifica pret redus

 

Cuptor incorporabil Indesit FIMB 53 KAIX, Electric, 56 l, Clasa A, Inox

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *