Cuptor incorporabil Hotpoint Traditional FT 850.1 AV pret si specificatii tehnice

      Hotpoint Traditional FT 850.1 AV se potriveste perfect in interiorul casei tale in ideea in care iti doresti un aparat de gatit sofisticat la interior dar care sa pastreze mai multe elemente din designul retro al anilor ce au trecut. Acum ai ocazia sa iti definesti bucataria ta dupa dorintele tale cu un aparat profi care arata extraordinar la exterior, materialele de calitate luand parte la acest design un pic mai neobisnuit daca e sa ne raportam la tehnologiile actuale. 

     Cuptor incorporabil Hotpoint Traditional FT 850.1 AV are o capacitate de stocare in interior de pana la 56 de litri fiind incadrat in clasa energetica A, economic dar si eficient in acelasi timp. Accesul la exterior se face destul de usor, rafturile cu sistem de ghidare pot fi scoase la exterior cu usurinta permitand astfel un control foarte bun in interiorul acestuia. Scoaterea recipientelor fierbinti devine mult mai usor si sigur, raftul deplasandu-se pe sina pentru a fi scos fara probleme. 

      Programele si functiile aferente acopera intreaga gama de necesitati si anume: grill cu suprafata mare, treapta pentru pizza, functie multicoacere, gratar ventilat, produse de patiserie, functie decongelare si iluminare interioara. Procesul de coacere este monitorizat la minut datorita functiei cu ceas care opreste functionarea aestuia la ora stabilita de tine. Functia Fast Cooking este ideala pentru alimente proaspete sau pentru coacerea finala a semi-preparatelor. Cu optiunea Fast Cooking, cuptorul nu mai necesita preincalzire, ceea ce, evident, accelereaza procesul: mancarurile ajung pe masa cu 20% pana la 50% mai repede. Programul Pizza face modificari necesare de temperatura pentru a garanta aceleasi rezultate ca ale unui cuptor traditional cu lemne: pizze perfect coapte in interior si la exterior in doar 30 de minute. Functia automata de Dulciuri va permite sa coaceti aluaturi, prajituri si deserturi perfect coapte in interior.

      Usa cuptorului si interiorul captusit reduc transferul de caldura cu exteriorul la minim reducand astfel si imprastierea mirosului in incapere sau pierderea aromei alimentelor gatite in interior.

      Dupa fiecare utilizare curatarea acestuia se face destul de simplu datorita suprafetei de la interior din Email care poate fi stearsa cu o simpla carpa de bucatarie pentru ca acesta sa arate curat ca la inceput.

Recomandare:

       Consider ca este alegerea perfecta si ca nu ar trebui sa lipseasca din dotarea bucatariei nici unei bucatareste iscusite: Verifica oferta pret

       Primesti garantie extinsa la 5 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

       Daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona chiar mai ieftin la reducere de pret, acesta avand un discount destul de semnificativ doar aici: Verifica pret redus

Cuptor incorporabil Hotpoint Traditional FT 850.1 AV, Electric, Grill, Clasa A, Avena

 
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *