Cuptor incorporabil Hansa BOEI67250055 perfect pentru bucataria ta

        Solutiile moderne de pregatire a cinei in familie asigura un confort estetic desavarsit, utilitatea crescuta din punct de vedere al functiilor disponibile pentru gatit si o mai buna pozitionarea prin posibilitatea de a incorpora in mobila de bucatarie. Astfel ghidandu-ne dupa toate aceste aspecte am ales cuptorul incorporabil Hansa BOEI67250055 ca fiind cea mai buna alegere la care adaugam principiul calitate pret. 

 

       Un cuptor excelent din punct de vedere al designului, modern si eficeint in privinta procesului de gatit care ascunde multe secrete la interior in privinta tehnologiilor de gatit. Ca sa il pui in functiune nu e nevoie de cine stie ce abilitati tehnice, panoul de comanda central este unul simplu, cu butoane de actionare prin apasare la care se adauga un display generos LED care indica caracteristicile de mediu de la interior. Datorita comenzilor cu senzori, panoul de comanda este foarte usor de monitorizat si utilizat. Cu ajutorul programatorului Ts cu senzor, monitorizarea timpului de preparare si setarea timpului de oprire a cuptorului se realizeaza deosebit de usor. Butoanele retractabile sunt, de asemenea, niste elemente decorative deosebite. De acum, panoul de comanda nu va mai fi doar functional, ci si curat si elegant.

 

       Cuptorul incorporabil Hansa BOEI67250055 are o capacitate maxima de gatire alimente de pana la 66 de litri suficient atat pentru a gati ocazional sau in cazurile in care astepti la masa mai multi oaspeti. 

 

       Programele de gatit 10 la numar acopera majoritatea necesitatilor de care  ai avea nevoie din partea unui cuptor incorporabil profesionist: timer, grill, rotisor, incalzire, decongelare, etc. Rotisorul este un accesoriu util pentru obtinerea unor fripturi cu crusta crocanta aurie, destinat in special prepararii carnii de pasare. Pentru rezultate optime, se recomanda utilizarea impreuna cu grillul sau impreuna cu acesta si cu functia de incalzire in partea superioara (super rotisare). Functia de grill este o solutie deosebit de eficienta, facilitand considerabil frigerea alimentelor precum pestele, kebabul sau carnatii.

 

        Sistemul de incalzire inferioara va asigura  distribuire uniforma a aerului cald in interior iar ventilatorul din interior va grabi procesul de preparare atunci cand e cazul. Nu va trebui sa stai mereu langa el deoarece odata pornit, timer-ul va opri functionarea acestuia la ora stabilita de tine iar in tot acest timp poti monitoriza cu usurinta preparatele din interior deoarece este iluminat. Cu functia Preincalzire rapida cuptorul atinge temperatura dorita in cel mai scurt interval de timp posibil. Acesta se incalzeste pana la 150 de grade in aproximativ 4 minute. 

 

        Cuptorul incorporabil Hansa BOEI62090015 este un dispozitiv electric care genereaza o putere de 3100 W cu un consum energetic de 0.79 kW/h. Clasa energetica din care face parte este A.

 

        Sticla reflexiva din interiorul usii reduce semnificativ temperatura exteriorului acesteia. Datorita usii cu trei straturi de sticla si sistemului de racire special, partea frontala a cuptorului ramane mai rece si, in consecinta, este mai sigura.

 

Recomandare:

 

      Este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv performant de real ajutor in bucatarie, simplu de utilizat chiar si de cei nepriceputi in arta gatitului: Verifica oferta pret

 

      Il poti achizitiona chiar mai ieftin de atat, zilele acestea beneficiind de o reducere semnificativa pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus

 

Cuptor incorporabil Hansa Integra BOEI67250055, Electric, 65 l, Autocuratare catalitica, Grill, Display, Clasa A, Inox

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *