Cuptor electric Samus CS60BRC2 pret si specificatii tehnice

        Samus CS60BRC2 este alegerea perfecta daca iti doresti o alternativa ieftina si de dimensiuni mai mici la actualele cuptoare incorporabile, dispozitive foarte mare care nu pot fi instalate in orice bucatarie. Aceasta este perfect in cazul locuintelor mai mici, oferind aproape la fel de multe functionalitati ca alte dispozitive mai voluminoase. Usa de acces la interior, face o priza foarte buna la inchidere, si ofera o izolate termica perfecta. Tot aici in zona frontala, gasim si panoul de comanda cu actionare mecanica, care beneficiaza de 4 selectoare, pentru programe, temperatura durata si functie siguranta acces interior. 

 

       In functie de necesitatile si alimentele pregatite la interior sunt disponibile mai multe trepte de intensitate, temperatura fiind variabila, si atent stabilita in functie de nevoile de gatire. 

 

      Functiile disponibile pentru acest model sunt urmatoarele: dezghetare, reincalzire, timer si selectie nivele putere. Cu functia grill/rotisor poti pregati ca la carte carnea pentru friptura, timpul de lucru maxim alocat fiind de maxim 60 de minute. Dupa expirarea timpului alocat, esti avertizat sonor prin emiterea unui semnal acustic. 

 

      Interiorul etse unul destul de spatios, 60 de litri, indeajuns de mare astfel incat sa incapa vase de diverse dimensiuni, mai mici sau mai mari. Primesti numeroase accesorii care vin sa completeze aparatul pentru o folosire cat mai eficienta astfel: tava mare, gratar din inox si tava colectare reziduri.

 

Recomadare:

 

     Cuptorul electric Samus CS60BRC2 reprezinta o investitie de folos la casa oricaruia, un dispozitiv meritos, care poate fi achizitionat la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

     Trebuie luat in considerare si faptul ca zilele acestea beneficiaza de o reducere consistenta, oferta limitata ca timp: Verifica pret actualizat

Cuptor electric Samus CS60BRC2, 2000 W, 60 litri, Grill, Rotisor, Negru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *