Covor Kring Venice – pret si specificatii de design

      Covoarele si mochetele sunt primele lucruri la care ar trebui sa ne gandim atunci cand incepem sa decoram casa. Alegerea unei culori cat mai deschise, care sa se potriveasca cu nuanta peretilor va face ca interiorul sa fie mult mai luminos care vor crea si senzatia de spatiu. Alegerea unei culori mai inchise are avantajele ei, tine mai mult la murdarie, creeaza o stare de confort si de caldura. Inferent de alegerea pe care o faci, noul covor Kring Venice este tot ce ai nevoie, fiind disponibil in trei nuante de culoare, pe bej, ivory si maro inchis. 

     Covorul Kring Venice da o nota de confort si eleganta, inveseleste si aduce caldura interiorului , textura sa fiind cu fir lung si pufos. Acesta va completa si complimenta decorul intregii camere, datorita dimensiunilor si culorilor pastelate, usor de integrat in orice stil de amenajare interioara. Covorul este realizat din fibre de poliester, un material rezistent si foarte usor de curatat, astfel putand fi sigur ca va veti bucura de el un timp indelungat, depunanad un efort minim pentru intretinerea sa. 

     Este un covor simplu din punct de vedere al designului, fiind potrivit in cazul locuintelor in care culoarea si imprimeurile a pieselor deja existente abunda in culoare si modele complexe. In cazul acest, un covor simplu ar fi cel mai potrivit. Densitatea si inaltimea firelor va face ca acest covor sa se simta mult mai bogat si placut la atungere in timp ce vei umbla prin camera. Kring Venice are o inaltme a firului de 3.8 cm cu o densitate fir de 1700 g/mp. 

    In functie de dimensiunea camerei pentru care te gandesti sa il achizititionezi, covorul poate fi cumparat in urmatoarele formate: 160 x 230 cm, 200 x 300 cm, 120 x 120 cm si 80 x 150 cm. 

Recomandare:

      Kring Venice este covorul perfect pentru a decora un spatiu de interior, un model ce se remarca prin confort caldura dar si calitate, disponibil la un pret accesibil: Verifica oferta pret

      Il poti achizitiona zilele acestea la reducere de pret, discount pe care il consider o afacere foarte buna: Verifica pret redus

 

Covor Kring Venice, cu fir lung, 120 X 170, Bej

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *