√ Congelator Star-Light CF-157AP – REVIEW (2019)

     Congelatorul Star-Light CF-157AP este alegerea perfecta daca iti doresti un aparat dotat cu cele mai noi tehnologii la un pret foarte bun. Design-ul acestui congelator este unul foarte atragator iesind in evidenta prin culoarea alb si materialul din care este construit, potrivindu-se perfect in orice colt al casei tale. Panoul de comanda situat la interiorul aparatului are control mecanic cu termostat reglabil ce controleaza toate functiile aparatului. Acest model are tehnologia de dezghetare manuala pastrand o temperatura uniforma ce mentine alimentele in bune conditii pentru o perioada de timp mai indelungata. Star-Light CF-157AP este un aparat frigorific practic dotat cu tehnologii de varf fiind perfect pentru o familie de marime medie, cu diverse preferințe culinare. Star-Light CF-157AP are un sistem de racire clasic, cu mai putina producere de gheața in congelator datorita suprafetelor netede din congelator. Pentru a regla temperatura Star-Light CF-157AP are la interiorul aparatului un termostat mecanic. Regulatorul de temperatura in congelator se face pe intervalul de temperatura de la -10 la-18°C. Datorita gradului de izolare bun congelatorul prevenirea fluctuatiilor de temperatura, aparatul pastreaza alimentele congelate in siguranta pe o durata mai lunga, exact pana in momentul in care ne decidem sa le utilizam. Acest model cu tehnologia de racire static are un volum net de capacitate mica, ce insumeaza 157 de litri. 

Congelator Star-Light CF-157AP, 157 l, Clasa A+, 5 Sertare, H 142 cm, Alb

      Congelatorul cu usa reversibila cu maner integrat orizontal si deschidere spre dreapta are 5 compartimente. Puterea de congelare a aparatului este de 10 Kg de carne sau alte produse in 24 de ore. Star-Light CF-157AP are un grad de izolare foarte bun are autonomie de a rezista fara curent electric 16 ore fara ca alimentele sa se degradeze. Congelatorul dispune de 5 compartimente dintre care 3 dotate cu rafturi glisante, care insumeaza un volum de pana la 157 de litri. Acest spatiu este mai mult decat suficient pentru a pastra o cantitate considerabila de alimente pe o perioada lunga de timp. Congelatorul Star-Light CF-157AP beneficiaza de sistem de avertizare acustica ce atentioneaza utilizatorul in cazul in care uita usa deschisa.

     Acest model cu un compresor a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: N-ST  fiind proiectat sa functioneze economic in intervalul de temperaturii fara sa se suprasolicite de la +10°C in regim de iarna pana la +32°C in regim de vara. Este un aspect foarte important la achiziţionarea unui astfel de aparat şi mai ales la alegerea locului de amplasare a acestuia în locuinţă, fiind preferabil evitarea încăperilor calde, cum ar fi de exemplu bucătăria. 

Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43 

      Eficienta energetica oferita de congelatorul Star-Light CF-157AP, Clasa A+ este foarte buna, avand clasa A+ cu un consumul anual de energie este de 213 kWh/an. Consumul energetic zilnic insumeaza 0.58 Kwh. Acest lucru i se datoreaza si compresorului performant din dotare. Acest model fiind dotat cu tehnologie avansata este si foarte silentios, avand un nivel de zgomot foarte mic de 42 dB. Aparatul are urmatoarele dimensiuni: (I x L x A x h) cm) 55 x 55 x 142 si o greutate de 34 Kg.

 

Recomandare:

 

     Este alegerea perfecta daca iti doresti un congelator performant care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bun: Verifica oferte pret

 

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

 

Congelator Star-Light CF-157AP, 157 l, Clasa A+, 5 Sertare, H 142 cm, Alb

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *