Comoda Kring Spicy – Preturi, Recomandari, Pareri!

   Living-ul este amenajat în jurul a două piese foarte importante în viața oricărei familii, canapeaua și televizorul. Despre această „pereche” se poate spune cu foarte mici șanse de a greși, că este inseparabilă și că oricare ar fi forma sau dimensiunile livingului perechea ajunge întotdeauna față în față. La toate acestea se adaugă o alianță la fel de puternică între televizor și comoda tv pe care acesta este așezat. Chiar și atunci când prinderea pe perete a televizorului este mai convenabilă, comoda este poziționată adesea sub acesta pentru a profita de spațiul disponibil și pentru că multe accesorii electronice sunt plasate de obicei în apropiere. O comodă cu sertare încape în orice loc din casă: în dormitor, bucătărie, baie şi chiar în garaj. Pe scurt, o comodă cu sertare reprezintă soluţia ideală pentru a depozita în mod ordonat articole mici. Comoda Kring Spicy este un mobilierul versatil, practic și încăpător care te ajută să îți organizezi lucrurile, să păstrezi casa ordonată și să găsești tot ce ai nevoie la momentul potrivit. Cu ajutorul comodei Kring Spicy depozitarea și păstrarea lucrurilor mărunte sau a accesoriilor a devenit din ce în ce mai simplă. Multitudinea modelelor și a tipurilor acestor comode televizor ușurează foarte mult posibilitatea creerii unui design unitar care să se încadreze în stilul livingului. De aceea pentru a beneficia de toate aceste avantaje, iti prezint in continuare 3 modele, care se vor potrivi perfect ideilor tale de amenajare interioara, pentru locuinta ta:

 

1. Comoda Kring Spicy – in format orizontal (114 x 78 x 30 cm)

 

Acest tip de comoda este recomandat spatiilor mai mult sau mai putin generoase unde televizorul este asezat la inaltime, deasupra sa. In formatul actual, comoda Kring Spicy numeroase spatii de depozitare la indemana si usor accesibile unde poti pastra lucrurile de interes pentru tine. Kring Spicy este confectionata din PAL melaminat si beneficiaza de 2 sertare cu acces prin intermediul a 5 usi. Dimensiunile spatiilor de la interior pot fi vizualizare conform cu schita grafica de mai jos. Livrarea mobilierului se face in format neasamblat, deci prin urmare este nevoie de putina pricepere in asamblare si de a urma fisa tehnica cu instructiunile de riguare pentru a pune cap la cap fiecare piesa de mobilier. Combinatia de cromatica oferita de cele 5 usi care fac accesul la interior ofera un design modern, fapt care se potriveste cu povestea unei case care se doreste a fi moderna si multifunctionala Daca te-am convins ca acesta este modelul potrivit pentru casa ta, ai mai jos recomandarile pentru pret si reducerile curente ce se aplica chiar acum.

 

Pentru ca este perioada in care majoritatea punem in aplicare idei indraznete de amenajare, in perioada aceasta beneficiezi de un discount sumplimentar pentru achizitia acestei comode: Vezi pret actualizat

In plus pentru mai multe referinte poti verifica si parerile celorlalti clienti care au achiitionat-o aici

 

Comoda Kring Spicy, 114 x 78 x 30 cm

 

 

2. Comoda Kring Spicy – in format vertical (77 x 78 x 30 cm)

 

 Acest format, vertical, este avantajos pentru camerele de dimensiuni mai mici. pastrand un numar mare de spatii de depozitare, dar in acelasi timp avand o inaltime mai mare, comoda Kring Spicy in acest format este mult mai avantajoasa daca stai prost la capitolul spatiu. Avand o constructie din PAL cu sertare voluminoase, acest model pare sa fie deasemenea o alegere perfecta pentru locuinta ta. Mix-ul de culori in nuante maro, apropie acest mobilier mai aproape de ideea de calitate si lemn masiv, fapt ceea ce ii sporeste nota de design. La fel ca si modelul precedent, mai jos ai atasata schita completa a dimensiunilor:

 

Pretul la fel, unul foarte bun, beneficiaza de un discount semnificativ in perioada aceasta. Fiind vorba de oferte cu timp de valabilitate limitat, iti recomand sa nu stai prea mult pe ganduri: Verifica pret actualizat

 

 

Comoda Kring Spicy, 77 x 78 x 30 cm

 

3. Comoda Kring Spicy – in format longitudinal (136 x 39 x 52 cm)

 

    Acest model este cel mai potrivit pentru amplasarea televizoarelor si a dispozitivelor multimedia aditionale, cum ar fi un soundbar, Boxe externe sau DVD player. Suprafata in format longitudinal acopera foarte bine in dimensiune formatul unui televizor in diagonala mare, 100 – 150 cm, oferind totodata o pozitie sigura la o inaltime optima pentru privitul din pat sau canapea. Daca urmaresti o comoda strict pentru televizor, acest model este cel mai cel mai potrivit. In cazul in care ai nevoie in acelasi timp si de spatii de depozitare, iti recomand sa te orientezi catre modelele prezentate precedent.

La pretul dat, face toti banii. Design dragut, se monteaza usor. Raport calitate-pret excelen: Verifica pret actualizat

 

Comoda Kring Spicy, 136 x 39 x 52 cmComoda Kring Spicy, 136 x 39 x 52 cm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *