Comoda Kring Retro, culoare vintage, specificatii design (review)

    Kring Retro este o comada Tv organizata in stilul arhitectural vintage, astfel incat aici sa isi gaseasca un loc potrivit pentru designul de interior oferut de celelalte elemente de mobilier de interior. Cand alegem mobilierul pentru living/dormitor, trebuie sa avem in vedere o multime de aspecte precum: felul in care acesta arata, potrivirea in spatiul de care dispunem si nu in ultimul rand, sa avem grija ca materialele din care este construit sa fie rezistente.

 

     Kring Retro ofera un loc sigur televizorul tau si cartilor preferate din biblioteca ta, totul la indemana. Dimensiunile masurate pentru aceasta urmaresc urmatoarele valori 180 x 42 x 180 cm, fiind astfel un element decorativ care va multe avantaje in privinta zonelor pentru depozitare. 

 

Comoda Kring Retro, culoare vintage,107x86x41 cm, 1 usa 4 sertare

 

    In partea de jos se regasesc numeroase compatrimente tip sertar si rafturi, zona unde poti ascunde acele lucru care nu doresti sa le tii la indemana sau vedere, o zona destul de bine aerisita si in acelasi timp spatioasa. Dimensiunile concrete ale mobilierului de tip comoda sunt conform cu schema tehnica urmatoare. 

 

   

     Este o comoda tv pentru living sau dormitor, caci o poti integra oriunde, daca ai spatiu suficient (fa niste masuratori inainte, tinand cont ca produsul are dimensiuni de 107 x 86 x 41 cm). Pe langa faptul ca vei avea suficient loc pentru un televizor cu diagonala mare, comoda este incapatoare si pentru depozitarea obiectelor personale sau de decor, intrucat integreaza 4 sertare, precum si alte 2 nise deschise si una inchisa.

 

      Materialele de constructie care intra in compozitia sa sunt pal melaminat de culoae vintage maro, cu intaritoare la colturi din Melamina. Culoarea maro este una deosebita, aceasta amplificand aspectul de modern in casa ta. Se preteaza perfect pentru living-urile de tip open space, sau acolo unde deobicei au loc intalnirile cu prietenii. Daca esti pasionata de decorurile vechi, elegante, si vrei sa-ti transformi casa in stil baroc, sau poate preferi piesele de mobilier cu personalitate, atunci merita sa faci investitia.

 

Recomandare:

 

        Acest set arata bine din toate punctele de vedere fiind o investitie atat calitativa cat si din punct de vedere estetic totul la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

 

     Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar mai ieftin, acesta avand o reducere destul de consistenta zilele acestea: Verifica pret redus

 

Comoda Kring Retro, culoare vintage,107x86x41 cm, 1 usa 4 sertare

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *