Combina frigorifica Samsung RB37J5000SA/EF calitate premium la un pret accesibil

      Combina frigorifica Samsung RB37J5000SA/EF este cam cel mai ieftin model pe care il poti achizitiona la ora actuala, una dintre cele mai bine vandute aparate frigorifice, mai ales ca beneficiaza de un raport calitate pret excelent. Ieftin nu inseamna acum ca apar compromisuri pe partea de dotari tehnice, singurele elemente deficitare fiind pe partea de design, unde Samsung RB37J5000SA/EF beneficiaza de o simpla culoare gri metalizat care imbraca intreg fuselajul din inox al aparatului. 

     Imi place si faptul ca dimensiunea acesteia este una relativ optima pentru a putea fi integrata cu usurinta si in cadrul unui apartament, si aici vorbim de 201 x 59.5 x 67.5 cm. Tehnologia No Frost impiedica acumularea de gheata si mentine o temperatura constanta in toate colturile. In plus, raceste de aproape doua ori mai repede, solicitand mai putin sistemul de racire si marind durabilitatea acestuia. Sistemul de racire „All-Around Cooling” raceste frigiderul in mod uniform, dintr-o parte in alta. Aerul rece este suflat prin mai multe deschideri de la nivelul fiecarui raft, astfel ca mentine o temperatura constanta, iar mancarea ramane mai proaspata.

      Spatiul de la interior este foarte bine gestionat prin existenta a multor spatii personalizate de depozitate, pentru alimente din mai multe categorii. Combina frigorifica are capacitatea maxima de depozitare de 367 litri, spatiu impartit intre frigider si congelator astfel: 269 litri ii revin frigiderului iar restul de 98 litri congelatorului. Peretii subtiri ofera un volum mai mare la interior dar in acelasi timp nu compromit partea de izolare termica, atat de importanta, daca doresti sa ai o eficienta buna la racire cu un consum minim de energie. Usile de acces interior, sunt reversibile si au o deschidere standard spre dreapta, lucru care se poate schimba in cazul in care spatiul in care pozitionezi combina ofera accesul mai usor spre stanga. 

     Pentru compartimentul frigideri ai la dispozitie 3 rafturi spatioase la care se adauga si un compartiment special pentru pastrarea fructelor si legumelor la temperatura aropiata normei de buna pastrare, ferit de umiditate si inghet. Zona Fresh are un design inteligent ce pune la dispozitie mediul ideal ideal pentru pastrarea carnii si a pestelui, pastrandu-le la temperatura optima, mentinandu-le la temperatura optima, pentru a ramane proaspete pentru mai mult timp. Usa de acces este prevazuta cu 6 suporti, distribuiti in dreptul fiecarui nivel, pentru accesul rapid in caz de nevoie la diverse alimente. Pentru branzeturi ai parte de un compartiment special care nu permite prelingerea de lichide astfel incat interiorul combinei sa se pastreze curat si sa nu permita amestecul de mirosuri.

Combina frigorifica Samsung RB37J5000SA/EF, 367 l, Clasa A+, No Frost, Compresor Digital Inverter, H 201, Grafit metalic

     Congelatorul pozitionat in partea de jos a combinei are sistem de racire identic ca in cazul frigiderului, este de tip No Frost si are o capacitate de 98 de litri care este impartita pe 3 nivele de rafturi. Acesta are o eficienta de congelare de 12 Kg/24 de ore. Pentru o congelare raida, poti apela si la functia super-congelare, care amplifica procesul de congelare, pentru o desfasurare cat mai rapida. 

    Compresorul digital cu care vine dotata combina frigorifica Samsung RB37J5000SA/EF controleaza automat viteza ca raspuns la cererea de racire pe unul din cele 5 nivele disponibile. Astfel consumul este limitat la cerinte, se minimizeaza zgomotul si se reduce in timp uzura aparatului. Dealtfel combina frigorifica Samsung RB37J5000SA/EF este un model destuul de eficient, cu un consum limitat de clasa de eficienta A+, care presupune un consum energetic de 314 kW/an.

       Nu va trebui sa iti faci probleme nici din punct de vedere al zgomotului produs in timpul functionarii, aceasta fiind foarte silentioasa (nivel zgomot 38 dB).

Recomandare:

      Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

      Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

       Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

Combina frigorifica Samsung RB37J5000SA/EF, 367 l, Clasa A+, No Frost, Compresor Digital Inverter, H 201, Grafit metalic

Combina frigorifica Samsung RB37J5000SA/EF, 367 l, Clasa A+, No Frost, H 201, Grafit metalic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *